karriarguiden.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Administrativa konsulter till kommande uppdrag

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Utgår

2023-10-07

Ansök nu

Administrativa konsulter till kommande uppdrag

Vi söker nu administrativa konsulter till ett kommande uppdrag i Växjö området. 

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som vill jobba som konsult för oss på Eterni i Växjö, med fokus på ekonomi, inköp, projektadministration eller controlling/analys!

PERSONLIGA EGENSKAPER & KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en relevant utbildning samt god erfarenhet inom ekonomi, inköp, projektadministration eller controlling. Du är van att tala och skriva engelska och har god systemvana, SAP och Excel är meriterande. Tekniska kunskaper samt yrkeserfarenhet från tillverkningsindustrin är klart önskvärt.

Som person är du ansvarsfull och noggrann, du är van att jobba självständigt och har förmågan att strukturera och planera ditt arbete. Vidare har du grundläggande tekniska färdigheter och kan snabbt sätta dig in i nya projekt och processer. Med fördel är du en tempostark och flexibel person som gillar att jobba i team men med ett starkt fokus på att driva dina egna uppgifter från start till mål.  

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Administratör/Konsult är ett uppdrag på heltid.  Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos vår kund i Växjö

ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via mail behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela detta jobb

Administrativa konsulter till kommande uppdrag

Eterni Sweden AB