karriarguiden.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Bemanningskoordinator till besöksverksamhet i Södertälje

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Utgår

2023-10-21

Ansök nu

Bemanningskoordinator till besöksverksamhet i Södertälje

Vår kund har ett showroom i Södertälje. Där kan företagets besökare provköra deras olika produkter. Besökare kan t ex vara kunder, återförsäljare, personal från den egna verksamheten men även till viss del  privatpersoner. Ett standardbesök  är ca 2 timmar och innehåller 1,5 timmes körning med en blandning av företagets tunga fordon, samt en fikabuffé. Under sommarhalvåret erbjuder vi även offroad-safari, vilket innebär en åktur i terräng med en allhjulsdriven lastbil.

ARBETA SOM BEMANNINGSKOORDINATOR HOS VÅR KUND I SÖDERTÄLJE

Vi på Eterni söker nu dig som älskar service, ordning och reda och trivs med att vara ansiktet utåt i en spännande miljö. Ser du dig själv som en sann lagspelare där du tillsammans med kollegor ansvarar för att ge verksamhetens besökare bästa servicen, kan detta vara rollen för dig. Har du dessutom ett intresse för bussar och lastbilar, så tveka inte att söka denna tjänst.  

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer arbeta i nära samarbete med vårt team på plats hos kund. Tillsammans blir ni ansiktet utåt för Eterni. Du kommer löpande ta emot telefonsamtal och mail där du svarar på förfrågningar från såväl kunder som anställda.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat att självständigt:  

 • Ta emot, registrera och bemanna inkommande uppdrag.     
 • Matcha förfrågningar från våra kunder med rätt kompetens.
 • Hantera tidrapporter, löneunderlag och schemaläggning.
 • Stödja våra medarbetare med information.
 • Rekrytera in flera kandidater till poolen. 

Du har flera uppdrag och arbetsuppgifter i gång parallellt och arbetar med dator och telefon som dina främsta verktyg. 

Kontoret har en väldigt positiv kultur och verkar i en händelserik och fartfylld miljö. Det är något som märks i allt vi gör – från den dagliga verksamheten till våra träffar med konsulterna. Här blir du en viktig del av ett företag under snabb expansion och dina kompetenser i kombination med dina personliga egenskaper är efterlängtade. 
 

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
För att trivas i den här rollen tror vi att du har god systemvana och tidigare erfarenhet från kundservice relaterade yrken. Du gillar att arbeta med administration och är flink när det kommer till att hoppa mellan olika system och program. Men det som verkligen är utmärkande för dig är din känsla för kundservice och önskan om att göra ett bra jobb. 

Du är en prestigelös och glad person som ser till att saker blir gjorda. Samtidigt som du är effektiv i din roll behåller du lugnet i stressiga situationer och är trygg och pålitlig i din personlighet. Du är utåtriktad, har en god samarbetsförmåga och stark ansvarskänsla. Du är flexibel och gillar att vara i en händelserik miljö. Arbetets natur kräver att du är noggrann, strukturerad och kan stå fast vid ramar och våra värderingar. Du är ansvarstagande och lösningsorienterad.

Du kommer i rollen att ha många kontaktytor och det är viktigt att du strävar efter hög kundnöjdhet och goda resultat. Om du har ett brinnande intresse för människor och relationer så är det här verkligen ett jobb för dig!

För att passa in i rollen har du tidigare erfarenhet av:

 • Schemaläggning
 • God vana av kundkontakt
 • God data- och systemvana
 • Administrativ erfarenhet
 • Mycket god svenska och engelska i tal och skrift.
 • C-kort är meriterande
 • Att tala inför grupp

 

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som bemanningskoordinator är ett konsultuppdrag på heltid. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos vår kund i Södertälje på dennes verksamhet och showroom. 

Tjänsten inleds med en provanställning på 6 månader. 

Arbetstiderna är i huvudsak mellan klockan 08.00-17.00..

ÖVRIG INFORMATION

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Ansökningar via mail behandlas ej på grund av GDPR. 
 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela detta jobb

Bemanningskoordinator till besöksverksamhet i Södertälje

Eterni Sweden AB