karriarguiden.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Besökskoordinator till företag i Södertälje

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Utgår

2023-06-09

Ansök nu

Besökskoordinator till företag i Södertälje

Vår kund jobbar med besöksverksamhet för att visa upp deras verksamhet, produktion och färdiga produkter. Besökare kan t ex vara kunder, återförsäljare, personal från egna företaget men även till viss del  privatpersoner.

ARBETA SOM BESÖKSKOORDINATOR HOS VÅR KUND I SÖDERTÄLJE  

Vi på Eterni söker nu dig som älskar service, ordning och reda och trivs med att vara ansiktet utåt i en spännande miljö. Ser du dig själv som en sann lagspelare där du tillsammans med kollegor ansvarar för att ge verksamhetens besökare bästa servicen, kan detta vara rollen för dig. Har du dessutom ett intresse för bussar och lastbilar, så tveka inte att söka denna tjänst.  

ARBETSUPPGIFTER 
Rollen är bred och innebär en varierande vardag. Exempel på arbetsuppgifter är att  planera, strukturera, genomföra och följa upp besök för kunder och andra inbjudna grupper genom tvärfunktionella aktiviteter av fysisk, digital eller hybrid karaktär i samråd med uppdragsgivaren. Boka och säkra interna och externa resurser såsom guider, demoförare, demovärdar, demokörning, lokaler, besöksområden, lunch/fika och transporter. Delta i och driva uppföljningsmöten med uppdragsgivare vid behov. Kundservice är självklart i fokus i samtliga arbetsuppgifter. 

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Som person är du ansvarstagande, flexibel, anpassningsbar och social. Service och kundfokus är för dig en självklarhet och något du trivs oerhört mycket med att ge. Din positiva och flexibla inställning gör att du med enkelhet pendlar mellan olika typer av arbetsuppgifter. Du är van vid att samarbeta med andra och din prestigelöshet gör att du inte är rädd för att hugga i där det behövs. 

För att passa in i rollen har du tidigare erfarenhet av:

  • God vana av kundkontakt och service
  • Treårig gymnasial utbildning med påbyggnad inom kommunikation, mötes- besöksindustrin, events, digitala besök eller motsvarande
  • Erfarenhet från att planera och driva fysiska/digitala besök
  • Goda språkkunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift, andra språk är meriterande.  
  • God datavana och kunskaper i MS Office 365 (Word, Excel, Outlook, Teams, OneNote)
  • Grundläggande kunskaper i ekonomi
  • Grundläggande IT kunskaper inom ekonomi- och fakturahanteringssystem
  • Körkort B är ett krav

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som besökskoordinator är ett konsultuppdrag hos Eterni Sweden AB och arbetar som uthyrd konsult ute hos vår kund inom fordonsindustrin i Södertälje. 

Arbetstider: Dagtid

ÖVRIG INFORMATION
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Ansökningar via mail behandlas ej på grund av GDPR. 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela detta jobb

Besökskoordinator till företag i Södertälje

Eterni Sweden AB