karriarguiden.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Erfaren HR-administratör med intresse för lön och system

Företag Jurek
Ort
Utgår

2023-10-12

Ansök nu

Erfaren HR-administratör med intresse för lön och system

Är du en engagerad och strukturerad HR-administratör med förmåga att lyfta blicken och tänka strategiskt? Har du dessutom ett stort intresse för system och lönefrågor och trivs i en företagskultur som präglas av öppenhet, samarbete och engagemang? Då kan du vara Foras nya HR-administratör!

Om rollen
I rollen som HR-administratör på Fora kommer du vara en viktig del av HR-teamet som idag består av en HR-chef, 2 HR Business Partners och ytterligare en HR-administratör. Du rapporterar till HR-chefen och kommer ansvara för HR-administration med fokus på lön och förmåner samt driva implementeringen av HR-systemet CatalystOne.

Dina ansvarsområden och arbetsuppgifter innefattar bland annat;

  • Ansvar för att hålla ihop implementeringen av HR-systemet CatalystOne och agera superuser för systemet
  • Ansvar för kontakt, koordinering och kravställning mot outsourcad löneleverantör
  • Hålla ihop strukturen och rådge kring modellen för marknadslönedata
  • Driva lönerevision och lönekartläggning tillsammans med HR BP:s
  • Ansvar för förmånsportalen Benify och övriga förmåner
  • Ta ut och sammanställa HR-nyckeltal och HR-data
  • Generell HR-administration

Vad Fora erbjuder dig
Anledningarna är många till varför vi tycker att du ska börja hos Fora. Nedan berättar en kollega om varför hon trivs på Fora: "Vi har en otroligt fin sammanhållning på Fora. Det är inspirerande att jobba tillsammans med nyfikna, engagerade och kompetenta kollegor och chefer. Att Fora dessutom är ett företag som vill och satsar på förändring gör arbetsdagen extra spännande!"

Fora har även uppskattade personalförmåner som till exempel extra semesterdagar, sommartid, friskvård och subventionerade luncher. Utöver detta har de en hybridarbetsplats med ett arbetsklimat som får vardagen att gå ihop.

Här kan du läsa mer om Foras medarbetare: https://www.fora.se/om-fora/jobba-pa-fora/mot-vara-medarbetare/ 

Vem är du?
Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet av en motsvarande HR-administrativ roll. Du har ett starkt intresse för att hantera HR-data och nyckeltal, har goda kunskaper inom löneområdet och har tidigare arbetat mot en outsourcad löneleverantör där du ansvarat för kontakten och samarbetet. Vidare har du varit delaktig i lönekartläggning och lönerevisionsarbete och har viss erfarenhet av att hantera strukturen för arbete med marknadslönedata. Eftersom du kommer vara drivande i implementeringen av vårt nya HR-system ser vi att du har varit med om att implementera ett HR-system tidigare. Har du dessutom arbetat i CatalystOne och/eller Pihr är det en fördel.

Som person är du engagerad och har ett stort intresse och naturlig fallenhet för administrativt arbete. Ett organiserat, strukturerat och lösningsorienterat arbetssätt är en självklarhet för dig, likväl som din förmåga att effektivt driva ditt och andras arbete framåt. Samtidigt som du är noggrann har du förmågan att lyfta blicken och se saker utifrån ett större perspektiv. Vidare är du ödmjuk, prestigelös och duktig på att förmedla information och budskap på ett tydligt och enkelt sätt.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar Fora med Jurek HR. Vi hanterar urval och intervjuer löpande, så vi så vänta inte med att visa ditt intresse genom att skicka in din ansökan! Har du frågor om rollen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Cecilia Strååt på cecilia.straat@jurek.se alt 076-002 69 75 eller researcher Sandra Waldnert på sandra.waldnert@jurek.se alt 076-002 69 37.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Fora
Fora är ett serviceföretag som guidar 235 000 företag och cirka 4 miljoner individer rätt i sin kollektivavtalade pensions- och försäkringslösning. Genom smarta och prisvärda tjänster bidrar vi till ett tryggare arbetsliv och ett hållbart samhälle. Vi som arbetar på Fora gör skillnad för våra kunder när vi omsätter kunskap till kundnytta och skapar trygghet inom arbetslivet för många idag och imorgon. På Fora får vi energi och glädje av att jobba tillsammans för att hjälpa våra kunder. Vi arbetar i moderna, aktivitetsbaserade lokaler mitt i Stockholm och självklart omfattas alla av kollektivavtal.

Dela detta jobb

Logo
Erfaren HR-administratör med intresse för lön och system

Jurek