karriarguiden.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Erfaren TA-partner till Silex microsystems

Ansök nu

Erfaren TA-partner till Silex microsystems

Erfaren TA-partner till Silex microsystems i Järfälla

Silex Microsystems grundades år 2000 av nuvarande VD, under studietiden på KTH. Idag är man världsledande inom tillverkning av MEMS – Mikroelektromekaniska system - som skräddarsys till framstående, globala kunder inom exempelvis läkemedelsindustri, konsumentelektronik och bilindustri.

Vi söker nu en erfaren TA-partner, som tillsammans med HRBP:s och verksamhetens chefer vill bygga och etablera en affärsnära rekryteringsfunktion, i denna framgångsrika och högteknologiska verksamhet.

Här söker vi en erfaren TA-partner som drivs av att kunna göra stor skillnad för hela verksamhetens utveckling framåt. Det går bra för Silex, och för den fortsatta tillväxten är en väl fungerande rekryteringsfunktion avgörande”. Det här säger Joakim Pedersen som är HR-chef och kanske din blivande chef?

Om rollen:

I den här rollen kommer du att arbeta tätt tillsammans med produktionens chefer som rekryterar majoriteten av Silex medarbetare, processoperatörerna. Ditt ansvar kommer att vara att stötta skiftledare och area chefer i kravprofilsarbete, framtagande av annonser, upphandling av annonskanaler samt till viss del även employer branding aktiviteter. Du kommer även att arbeta med rekrytering till stödfunktioner samt av ingenjörer till andra delar av verksamheten.

Över tid kommer arbetet att handla om att se över hur vi attraherar nya målgrupper men också själva rekryteringsprocessen, att göra en nulägesanalys för att utvärdera vilka kanaler och verktyg verksamheten behöver för att lyckas i kompetensförsörjningen, kommer bli en viktig del i arbetet. I den här rollen kommer du också, tillsammans med HRBP arbeta med utbildning inom rekryteringsområdet och fungera som kontaktperson mot extern rekryteringspartner.

Exempel på arbetsuppgifter:

Utveckla samt implementera Silex rekryteringsprocess, med tydligt syfte i varje steg, och säkerställa en god kandidatupplevelse.

Administrativt arbete i rekryteringssystem såsom annonsering, screening, urval och referenstagning.

Löpande se över kravprofil och annonsering i alla kanaler i syfte att attrahera       kandidater.

Löpande se över arbetssätt och process för ett kvalitativt, effektivt och inkluderande urvalsarbete samt stötta rekryterande chefer med intervjuer och utbilda i detta internt.

Ansvara för att uppdatera och utveckla Silex karriärssida samt Linkedin och övriga SOME.

Vara ett stöd i det operativa EB-arbetet tex delta i olika arbetsmarknadsdagar, mässor samt bygga samarbeten med tex. lärosäten.

Ansvara för att bygga relationer med relevanta kandidater och proaktivt presentera för chefer samt hitta ett sätt att arbeta med detta strukturerat.

Din profil:

För att trivas och lyckas i rollen ser vi att du har en utbildning inom HR eller annan relevant erfarenhet. Du har flera års erfarenhet av kompetensförsörjning och kompetensbaserad rekrytering, antingen som rekryterande konsultchef eller som rekryterare/talent acquisition specialist. Troligen har du jobbat in-house och vi vill att du har erfarenhet av volymrekrytering då Silex är en personalintensiv verksamhet med delvis säsongsbetonad rekrytering. Det är ett plus om du har erfarenhet av rekrytering inom blue collar. Tidigare erfarenhet av hur man attraherar olika målgrupper på marknaden och vilka metoder och plattformar som behövs för att stötta arbetet är nödvändig. Ett intresse för Employer Branding-frågor är ett stort plus.

Du behöver god vana av att arbeta i rekryteringssystem, på Silex arbetar vi i Teamtailor, har du erfarenhet av det så är det meriterande. Vi vill att du har erfarenhet av digital referenstagning, samt personlighetstester. Det är även en fördel om du har erfarenhet av att administrera bakgrundskontroller och drogtester. Du behöver också du vara duktig på att formulera dig på svenska i både tal och skrift och ha lätt att kommunicera på ett säkert sätt. Då den här rollen är ny hos oss behöver du vara trygg i din roll som rekryterare, att vara kreativ och tänka nytt inom ramen för rollen kommer vara en framgångsfaktor, likväl som att vilja samarbeta och interagera med verksamhetens chefer.

Hur söker du rollen?

Vi på HOME of Recruitment har fått förmånen att hjälpa Silex microsystems med den här viktiga rekryteringen. Du söker jobbet snabbt och enkelt genom att svara på några få frågor och bifoga din LinkedIn-profil (eller CV om du föredrar). Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, men senast den 6 juni . Vi kan inte ta emot din ansökan via mail, och vi önskar inte något personligt brev. Vi jobbar kompetensbaserat i hela processen och är måna om en inkluderande, rättvis och träffsäker process. I processen ingår arbetspsykologiska tester, intervjuer och referenstagning. Självklart är det viktigt att du som kandidat får relevant information under hela processen, så vi svarar gärna på frågor och kommer att göra vårt bästa för att du ska känna dig uppdaterad. Enklast når du mig Petra Sedlinger via petra.sedlinger@homeofr.se. Du kan även prova att ringa om du föredrar det på 0708-303696.

Vi ser fram emot att få ta del av din ansökan!

Dela detta jobb

Erfaren TA-partner till Silex microsystems

Home of Recruitment AB