karriarguiden.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Facility/Infrastructure Service Manager & VD support till Henkel

Företag Jurek
Ort
Utgår

2023-06-30

Ansök nu

Facility/Infrastructure Service Manager & VD support till Henkel

Henkel har en ledande position inom både industriella och konsumentverksamheter: Vår portfolio innehåller kända hårvårdsprodukter, tvättmedel, sköljmedel men även lim, tätningsmedel och beläggning. Våra varumärken står för hög kvalitet och innovation och värderas högt på marknaden av såväl konsumenter som industrin. Vi söker nu en nyckelperson till vårt nordiska huvudkontor med ansvar över facility & infrastructure management och support till VD.

Om rollen

Denna spännande tjänst som Facility/Infrastructure Service Manager är ny och kommer att formas efter hand. Du har det huvudsakliga ansvaret för en väl fungerande och inbjudande kontorsmiljö och är den som kommer att leda och driva utvecklingen av kontoret, implementera och följa upp policyer och riktlinjer.

Rollen innebär att du leder och driver olika projekt kopplat till intern service och facility management. Du ansvarar även över receptionen, konferensrum och kontorsytor, säkerhet, hållbarhet mm. Också planering och genomförande av interna events såsom konferenser och aktiviteter för anställda både på och utanför kontoret. Du är first point of contact gentemot hyresvärd, externa samarbetspartners och leverantörer och din roll syftar i stort att brygga mellan olika avdelningar och funktioner.

I din roll stöttar du även VD för Henkel Norden med diverse administrativa uppgifter, planerar inför och medverkar vid ledningsmöten där du för anteckningar och följer upp actions. Du samarbetar med andra länder kring genomförande av globala och regionala strategiska projekt inom facility management och samordnar länders hantering av krishantering, potentiella hot, etc.

Denna varierande roll innehåller många roliga arbetsuppgifter och dagarna är föränderliga. Det är en roll som förutsätter ett stort mått av självledarskap, proaktivitet, initiativförmåga och hög servicenivå.

Din erfarenhet och personlighet

Vi söker dig som har minst fem års erfarenhet av en roll inom facility management och projektledning, gärna från ett internationellt bolag. För att lyckas i rollen är du strukturerad och noggrann och van att leda dig själv och andra. Som person är du serviceminded, prestigelös och arbetar proaktivt samt strukturerat. Du tar dig an nya utmanande uppgifter med stor flexibilitet och lösningsförmåga. Du har hög integritet och diskretion, är ansvarstagande, pålitlig och gillar att hitta flera tänkbara lösningar och alternativ till olika frågeställningar. Du besitter ett mycket gott självledarskap och är driven med förmåga att skapa och utveckla goda relationer med dina kollegor.

Henkel är ett globalt bolag varför rollen ställer krav på utmärkta kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Du har mycket goda kunskaper i Officepaketet med tillhörande program.

Ansökan och övrig info

I denna rekrytering samarbetar Henkel med Jurek Business Support. Känner du dig lockad av rollen så tveka inte att skicka in din ansökan med CV och personligt brev redan idag då urval och intervjuer sker löpande.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Susanne Waering, susanne.waering@jurek.se alternativt Philippa Håkansson, philippa.hakansson@jurek.se eller Researcher Nina Hallin, nina.hallin@jurek.se. Du söker tjänsten via Jurek Rekrytering & Bemannings hemsida, www.jurek.se.

Henkels produkter har funnits i Sverige sedan Henkel Norden AB grundades 1925. I dag har Henkel funnits i de nordiska länderna i över 90 år. Henkel finns i Norden med alla tre divisioner och har sitt nordiska huvudkontor i Stockholm, lokalkontor i Danmark och Finland samt en fabrik i Norrköping som levererar det senaste inom limteknik. Med vårt 145-åriga arv leder vi vägen mot nya och förbättrade sätt att leva varje dag. Både idag och för framtida generationer. Genom vår innovativa och hållbara varumärken och teknologier, i alla våra team världen över.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Dela detta jobb

Logo
Facility/Infrastructure Service Manager & VD support till Henkel

Jurek