karriarguiden.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Frukostkockar sökes till välbesökta Ystad Saltsjöbad

Ansök nu

Frukostkockar sökes till välbesökta Ystad Saltsjöbad


Endast 50 minuter från Malmö och en timme från Köpenhamn, belägen mitt på Sydsveriges vackraste strand, finns en liten bit av paradiset.

Ystad Saltsjöbad kommer alltid att ha en speciell plats hos ESS Group, då det var här vår resa startade år 2007. Vi har jobbat hårt på att bygga en destination med de bästa konferensfaciliteterna, vår pool club Lido Club & Spa och att skapa en gastronomisk upplevelse på våra två hyllade restauranger med mat gjord på de bästa lokala råvarorna. En destination som är lika trevlig att vara på med kollegorna under den kallaste svenska midvintern som på familjesemester under den varma och soliga sommaren.

En plats man vill återvända till.

Känner du igen dig i orden personlig, professionell, lekfull och passionerad? Brinner du för att skapa världens bästa upplevelse för gäster och kollegor? Perfekt! Då är du den vi söker. Vi lever ut våra värdeord varje dag, i varje handling, i varje möte och det är det som gör oss till det vi är tillsammans – ESS.

ARBETSUPPGIFTER
Som Frukostkock på Ystad Saltsjöbad arbetar du i deras restauranger med att tillaga, lägga upp och servera frukostalternativ. Du arbetar med buffé i restaurang Port men även med rätter som tillagas på beställning i Lido Lounge. Även om många av rätterna serveras varje dag förväntas du tänka kreativt kring upplägg och smaker för att ge varje gäst en unik och uppskattad upplevelse. 

Du kommer främst att utföra arbetsuppgifter som:

  • Förbereda, tillreda och lägga upp mat. 

  • Arbeta med frukostbuffé men även tillaga rätter på beställning i Lido Lounge. 

  • Rotera på olika stationer utifrån behov. 

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
I rollen som Frukostkock ser vi det som en självklarhet att du är en lagspelare med en stor skopa passion för matlagning. Du drivs av att tillsammans med dina kollegor skapa en matupplevelse som gästerna kommer ihåg, uppskattar och vill återkomma till samt att du känner stort ansvar för ditt arbete. Du är självgående i ditt arbetssätt men trivs med att samarbeta i grupp. Ystad Saltsjöbad investerar i sina medarbetare långsiktigt och du ges därför goda möjligheter att växa både i rollen och på företaget. 

Viktigt för tjänsten:

  • Intresse och/eller erfarenhet från kockyrket.  

  • God samarbets- och kommunikationsförmåga.

  • Vilja att utveckla och utvecklas tillsammans med laget. 

  • Driven, flexibel och nyfiken personlighet. 

  • Med fördel B-körkort och bil för att enkelt kunna ta dig till arbetsplatsen. 

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Frukostkock är ett uppdrag med start enligt överenskommelse. Tjänstens upplägg kommer att diskuteras under processens gång. Du arbetar dagtid både vardagar och helger i ett roterande schema. Vi söker en person på heltid, en på deltid och en eller flera på timmar. Uppge i din ansökan vilken arbetsmängd du söker och notera att för att arbeta extra behöver du ha en annan sysselsättning på minst 50%. 

Vi erbjuder dig en arbetsplats som alltid vill lite mer. Tillsammans skapar vi upplevelser i världsklass där mat och dryck har en central roll. Vi är också en arbetsgivare som vet att när du mår bäst, presterar du som bäst - därför ser vi till att du blir inspirerad och ger dig goda förutsättningar att skapa magi i våra kök. 

ÖVRIGT
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Ystad Saltsjöbad samarbetar i den här processen med Eterni och därför svarar Amanda Ring på dina frågor kring rekryteringsprocessen via 0738-617273 eller amanda.ring@eterni.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Frukostkockar sökes till välbesökta Ystad Saltsjöbad

Eterni Sweden AB