karriarguiden.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

HAGFORS KOMMUN SÖKER EN KULTURSAMORDNARE

Företag Hagfors kommun
Ort
Utgår

2023-10-08

Ansök nu

HAGFORS KOMMUN SÖKER EN KULTURSAMORDNARE

I Hagfors kommun finns ett brett kulturliv. Här lever gamla traditioner sida vid sida med nyskapande projekt. Här finns den lokala anknytningen och de globala nätverken. Vårt mål är att öka invånarnas tillgång till kultur. Det ska vi göra tillsammans med dem som bor och verkar här samt med influenser från och i samarbete med andra i Värmland, Sverige och världen. Som kultursamordnare är din huvudsakliga uppgift att utveckla och främja detta kulturliv.

ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER

Som kultursamordnare jobbar du för att skapa förutsättningar för god samverkan mellan olika aktörer inom Hagfors kultur-och föreningsliv samt inom olika kommunala verksamheter.

Du samordnar, stödjer och tar tillvara idéer och initiativ som kommer från kommunens invånare och jobbar för att utveckla vårt mångfacetterade kulturliv.

Som kultursamordnare fungerar du både som kulturchefens högra hand och har ansvar för egna projekt. Du arbetar aktivt med att nätverka och hitta nya kontakter. Då du har ansvar för, genomför och följer upp årligen återkommande arrangemang på kulturenheten, behöver du vara bekväm både på och bakom scenen. En viktig del av arbetet är kommunikation, extern och intern. Genom digitala medier och traditionella kanaler ser du till att våra evenemang blir synliga och når sin publik. Här ingår skapande av affischer, flyers och film, uppdatering av hemsidor samt kontakt med press. Du kommer att ha ett nära samarbete med biblioteket.

Du är en prestigelös person med förmåga att strukturera och organisera ditt arbete. Du har goda kunskaper om kulturlivet och förtrogenhet med uppdrag i en kommunal verksamhet. Du kan kommunicera dina tankar på ett enkelt och tydligt sätt och både muntligt, skriftligt och på sociala medier. Du får energi av sociala sammanhang och har ett stort intresse av att möta människor med olika bakgrund och förutsättningar. Du har stor förmåga att skapa goda relationer till medarbetare och besökare. Som person kännetecknas du av en positiv inställning och ett lösningsfokuserat arbetssätt. Du har go förmåga att arbeta både självständigt och i team.

Vi söker dig som har en examen från universitet eller högskola med inriktning mot kultur, eller annan utbildning som bedöms adekvat för uppdraget samt några års erfarenhet av kulturarbete. Erfarenhet av att leda kulturprojekt är meriterande. 

B-körkort är ett krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och social kompetens.

 Vid anställning behöver du kunna visa upp ett utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister eftersom uppdraget innebär ett nära samarbete med barn och unga.

ARBETSPLATS KULTURENHETEN

Kulturenheten finns i Fasaden som även innehåller fritidsgård, kulturskola och biograf/kulturscen.

Huvudbiblioteket och är en del av Älvstrandens bildningscentrum med grundskola,gymnasium, fritidsgård, kulturskola, sim-, bowling- och sporthallar under samma tak. 

Kulturenheten ingår tillsammans med bibliotek och kulturskola i Barn- och bildningsverksamheten i Hagfors kommun. Här ingår också verksamheterna förskola, förskoleklass, fritidshem, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola, gymnasiesärskola, kommunal vuxenutbildning, särskild utbildning för vuxna samt fritidsgård.

Som medarbetare i Hagfors kommun är du delaktig i vår strategi, Hagfors kommun - 2027. Strategin ger oss en gemensam framtidsbild samt formulerar och sätter ramarna för det arbete som nu måste göras i vår kommun. Den presenterar vad som krävs för att utvecklingen ska vara långsiktig och hållbar, vilka utmaningar vi står inför samt sätter upp mål för utvecklingsarbetet. Strategin består av en vision för framtiden, ett utkast till en varumärkesplattform samt 7 styrkor, 5 prioriterade områden och 35 mål.Läs gärna mer om vår vision, våra styrkor, våra prioriterade områden och våra mål på https://www.hagforsstrategin.se/

Letar du efter en kreativ arbetsplats med närhet till beslut, präglad av lust och nyfikenhet med bred kulturverksamhet och digital inriktning, då är du varmt välkommen med din ansökan!

LÖN

Vi tillämpar individuell lönesättning, ange löneanspråk

FACKLIGA FÖRETRÄDARE

Nås genom Hagfors kommuns växel, 0563-185 00.

ÖVRIGT

Vi har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela detta jobb

logo
HAGFORS KOMMUN SÖKER EN KULTURSAMORDNARE

Hagfors kommun