karriarguiden.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

HR-administratör till internationellt bolag

Företag Jurek
Ort
Utgår

2023-10-12

Ansök nu

HR-administratör till internationellt bolag

Lockas du av att bli en del av ett internationellt bolag och att arbeta i en bred administrativ roll inom HR? Tycker du det känns spännande att arbeta med processer kopplat till mobility och Compensation & Benefit? Då kan rollen som HR-administratör till vår kund vara rätt roll för dig!

Arbetsbeskrivning

Här kommer du att få tillträda en internationell organisation med verksamhet i flera länder. Du kommer att tillhöra ett team som arbetar inom området Compensation & Benefit och som idag består av tre personer.
I rollen som HR-administratör kommer du att arbeta med HR-administrativa processer i en koordinerande roll med många kontaktytor. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:

• Uppdatera och säkerställa korrekt HR-data i systemet Sucessfactor
• Hantera informationsflöden
• Arbeta med administration kopplat till mobilitet och expats
• Vara delaktig i förberedelser inför lönerevision

Din profil

För att lyckas i rollen ser vi att du har grundläggande kunskaper i HR-administration och/eller löneadministration har erfarenhet av att arbeta i system. Vidare ser vi att du har en analytisk förmåga och ett sinne för siffror analys.

Som person ser vi att du är strukturerad, lösningsorienterad och noggrann. Du trivs i en internationell miljö och är bekväm med i det engelska språket i både tal och skrift. Då rollen innebär många kontaktytor ser vi att du trivs i en social roll och i kontakt med många personer både internt och externt.

Om uppdraget

Detta är ett konsultuppdrag via Jurek HR med en förväntad start i början av september och löpande fram till årsskiftet. Vår kund har sitt huvudkontor i Sickla och det finns möjlighet att arbeta hemifrån ca 2 dagar i veckan. Vid frågor om uppdraget är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Siri Morberg på siri.morberg@jurek.se. Varmt välkommen in med din ansökan!

Dela detta jobb

Logo
HR-administratör till internationellt bolag

Jurek