karriarguiden.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

HR Business Partner till Eric Andersson Gruppen AB

Företag Jurek
Ort
Utgår

2023-04-16

Ansök nu

HR Business Partner till Eric Andersson Gruppen AB

Har du erfarenhet av brett HR-arbete och vill fortsätta att utvecklas i en bred HR-roll i en mindre, hållbar och familjär organisation? Lockas du av att få vara delaktig i att utveckla och modernisera en HR-funktion tillsammans med dina kollegor? Då kan rollen som HR Business Partner hos Eric Andersson Gruppen vara rätt för dig!

Om rollen
I rollen som HR Business Partner kommer du att vara en del av ett litet och engagerat HR-team om 3 personer. HR-funktionen arbetar med att stötta organisationens ca 20 chefer genom alla personalprocesser, allt från anställning och on-boarding tills det att medarbetaren avslutar sin anställning. Tillsammans med dina kollegor kommer du att bidra till att utveckla och modernisera HR-funktionen och driva HR-agendan framåt. Som HR Business Partner kommer du att arbeta brett inom hela HR-området med fokus på HR-administration, rehabilitering och ledarskap.

Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat;

  • Löpande HR-administration såsom att upprätta anställningsavtal, stöd vid on-boarding, introduktion av nya medarbetare, teckna försäkringar, administrera hälsoundersökningar och utbildningar mm.

  • Självständigt driva rehabiliterings- och individärenden

  • Stötta chefer i ledarskapsfrågor

  • Tillsammans med HR-chef driva olika projekt inom området

  • Effektivisera och digitalisera HR-processer

  • Vara back-up i delar som övriga teamet ansvarar för

  • Ansvara för att hålla ihop arbetet och implementeringen av nytt HR-system

Vem är du?
Vi söker dig som har en personalvetarutbildning eller motsvarande och minst 5 års erfarenhet av brett operativt HR-arbete där du är trygg och trivs med att stötta och coacha chefer inom HR-området. Vi ser gärna att du har en grundkunskap inom arbetsrätt och en viss vana av fackliga förhandlingar. Vidare är det meriterande om du har arbetat i bygg- och/eller anläggningsbranschen med en god förståelse för både tjänstemän och kollektivanställda. Meriterande är också tidigare erfarenhet av löneadministration då man kan komma att behöva agera back-up för vår lönespecialist.

Som person är du strukturerad och trygg i att driva dina ansvarsområden självständigt framåt. Du har förmågan att ta egna initiativ och bidrar aktivt med förslag till att utveckla och effektivisera våra rutiner och processer inom området. Då vi är en mindre organisation och ett litet HR-team är det viktigt att du är en prestigelös person som hugger i där det behövs samt att du trivs i en miljö som inte är helt statisk. Vi arbetar tätt tillsammans, både inom det egna teamet och med våra chefer och medarbetare ute i verksamheten, varför det är viktigt att du har en god samarbetsförmåga. Vidare ser vi att du är en lyhörd person som har lätt för att förstå olika människors perspektiv för att kunna möta upp och vägleda verksamheten framåt i olika frågeställningar.

Ansökan och övrig information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid hos Eric Andersson Gruppen. Du kommer att arbeta på vårt kontor i Segeltorp där vi självklart erbjuder möjlighet att arbeta hemifrån då det behövs. Då vi har verksamhet i Stockholm, Uppsala och Västerås kan enstaka resor till andra kontor förekomma.

I denna rekrytering samarbetar Eric Andersson Gruppen med Jurek HR. Du söker tjänsten via annonsen och vi ser fram emot att få din ansökan snarast möjligt då intervjuer kommer att ske löpande. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Cecilia Strååt på cecilia.straat@jurek.se alt 076-002 69 75 eller researcher Isabella Hultén på isabella.hulten@jurek.se alt 076-002 69 08.

Vi ser fram emot att höra från dig!
 

Om Eric Andersson Gruppen AB
Eric Andersson Gruppen AB är en välrenommerad familjekoncern i tredje generationen med ca 220 anställda. Inom EA-Gruppen finns ett antal entreprenadföretag med kärnverksamhet inom mark- och anläggning, järnväg och spåranläggningar samt bergarbete. I gruppen finns även ett fastighetsbolag som äger och förvaltar ett antal kommersiella fastigheter. Moderbolaget tillhandahåller bland annat utveckling och service vilket gör att ett bolag i EA Gruppen har det bästa från två världar:

- Det mindre företagets flexibilitet och personliga engagemang
- Det stora företagets resurser och professionella arbetssätt i alla led

Koncernidén bygger på att vara en sammanhållen koncern med kärnverksamheter främst i Mälardalen där man vill verka och bidra till en sund byggbransch samt vara en del i utvecklingen av ett hållbart samhälle.

Varmt välkommen till oss!

Dela detta jobb

Logo
HR Business Partner till Eric Andersson Gruppen AB

Jurek