karriarguiden.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Lundin & Boström jobbar med rekrytering, uthyrning av resurskonsulter och HR-projekt åt företag i olika branscher. Lundin & Boströms kärnvärden är Närhet, Engagemang och Kvalitet. De beskriver vad vi står för och hur vi jobbar. Vi är en expanderande arbetsgivare som värnar om nära relationer med såväl våra medarbetare som våra kunder. Vår huvudsakliga marknad är Dalarna med omnejd, men vi genomför även uppdrag på andra platser i landet och världen. 

Plats: Ludvika

Sista ansökan: 2023-06-12

Tjänsten

Till uppdrag hos kund i Ludvika söker vi dig med erfarenhet inom HR och personaladministration till ett sommarvikariat som sträcker sig från juni-september, där du bemannar och hanterar inkommande ärenden. Du blir anställd av Lundin & Boström och uthyrd till kund.

Kvalifikationer

Vi söker dig med arbetslivserfarenhet från ett brett administrativt HR-arbete, som trivs med dessa uppgifter, samtidigt som du drivs av att arbeta serviceinriktat. I rollen som HR-generalist kommer du ha en betydande roll för verksamheten, där noggrannhet och struktur är av största vikt.

Din profil

Arbetet kräver att du som person är stresstålig samt har en förmåga att kunna prioritera och hantera olika arbetsmoment utan att tumma på noggrannhet och kvalitet. Vidare är du en lagspelare som gärna bistår och stöttar dina kollegor där det behövs.

Meriterande är om du tidigare har arbetat med HR-frågor inom offentlig verksamhet och samarbetat med fackliga organisationer.

Låter det här intressant och stämmer ovanstående på dig? Välkommen med din ansökan!

Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så fort som möjligt. Du ansöker via vår hemsida lundinbostrom.se. Har du frågor är du välkommen att kontakta Hanna Hastegård 070-216 54 75 eller Maria Lindström 070-510 12 50 maria.lindstrom@lundinbostrom.se.

Ansvarig rekryterare

Hanna Hastegård

hanna.hastegard@lundinbostrom.se

logo

HR-generalist till sommarvikariat

Ort
Utgår

2023-06-12

Ansök nu

Dela detta jobb