karriarguiden.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

HR-generalist till vikariat hos Specsavers!

Företag Jurek
Ort
Utgår

2023-06-30

Ansök nu

HR-generalist till vikariat hos Specsavers!

Till Specsavers söker vi dig som vill axla den spännande och roliga rollen som HR-generalist. Detta är ett vikariat med start i september 2023 som sträcker sig till juni 2024. Detta är en superfin möjlighet för dig som brinner för brett kvalificerat HR-arbete och vill få chansen att arbeta på ett företag som fått utmärkelsen "Sveriges bästa arbetsplats"!

Arbetsbeskrivning

I rollen som HR-generalist hos Specsavers kommer du att arbeta brett inom HR-området. Du kommer att arbeta självständigt i ett litet team med HR-chefen, som du också rapporterar till, och HR-/löneadministratören. I rollen som HR-generalist på kommer du att få ta ett stort ansvar för dina arbetsområden som exempelvis kommer att innefatta:

• On- och offboarding
• Stötta chefer i rekryteringsprocesser
• Utbildnings- och utvecklingsarbete
• Chefsstöd
• Strukturera processer och ta fram riktlinjer och mallar inom HR-området
• Kommunikation med och rådgivning till butiksansvariga runt om i landet
• Koordinera och följa upp medarbetarundersökningar
• Projektleda och driva initiativ inom t ex wellbeing och D&I

Du kommer att utgå från Specsavers fina och nyrenoverade kontor i centrala Göteborg, viss möjlighet till distansarbete finns.

Du som söker
Till den här roliga och utvecklande rollen som HR-generalist hos Specsavers söker vi dig som har en akademisk utbildning inom HR/personal. Du har minst 2 års erfarenhet av brett, kvalificerat HR-arbete och ser nu fram emot att få utvecklas ytterligare inom området. Vi ser att du som söker har erfarenhet av kollektivavtal inom handeln & uttrycker dig obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift. Du har en god systemvana och är en van användare av MS Office.

Som person söker vi dig som är självgående, driven och prestigelös i ditt arbetssätt. Du trivs i en roll där du får ta ett stort ansvar för ditt arbete och har en god förmåga att se vad som behöver prioriteras för stunden. Vi tror att du som söker är kommunikativ, strukturerad och en duktig projektledare. Du tycker att det är roligt att arbeta i en fartfylld verksamhet, där det stundtals kan vara högt tempo.

Du erbjuds
Ett riktigt spännande konsultuppdrag som HR-generalist hos Specsavers. Uppdraget startar i september 2023 och sträcker sig till juni 2024, omfattningen är på 100%. Då urvalet sker löpande kan tjänsten komma att tillsättas före sista ansökningsdag – så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Specsavers samarbetar med Jurek i denna process och hänvisar samtliga frågor till ansvarig rekryterare Julia Järvholm på julia.jarvholm@jurek.se.

Dela detta jobb

Logo
HR-generalist till vikariat hos Specsavers!

Jurek