karriarguiden.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

HR-konsult med fokus system, process & lön

Företag Jurek
Ort
Utgår

2023-10-07

Ansök nu

HR-konsult med fokus system, process & lön

Är du en fena på HR-system och har erfarenhet av att arbeta med implementation? Har du också en spets i lön, med en vana att agera kravställare mot externa partners? Är du en trygg konsult som är redo för nästa uppdrag inför hösten? Nu letar vi efter en HR-specialist till vår härliga kund med kontor centralt i Stockholm, kan detta vara något för dig?

Mer om uppdraget:
I rollen som HR-specialist kommer du tillträda under en pågående implementationsprocess av ett HR-system, där du förväntas ta vid och agera projektledare – i dialog med extern leverantör och relevanta kravställare internt. Du förväntas också vara med och driva utveckling av samarbetet med befintlig extern löneleverantör, i syfte att förbättra, förenkla och utveckla. I nära samarbete med kollegor kommer du troligen också hantera lönekartläggning samt lönerevision under hösten. Rollen är utvecklingsinriktad, även om den både är av operativ och strategisk karaktär.

Vem är du?

Personen vi söker till detta uppdrag är troligen en erfaren konsult, med en vana att snabbt sätta sig in i nya organisationer och behov. Du har flerårig erfarenhet inom HR med en spets inom system, lön och processer. Du har sedan tidigare varit drivande i att implementera HR-system och är en trygg projektledare och kravställare. Har du dessutom erfarenhet av CatalystOne ser vi det som ett stort plus. Att driva lönekartläggning och att arbeta med marknadslönedata är något du har erfarenhet av, och tycker är roligt!

Mer om uppdraget

Detta är ett konsultuppdrag via Jurek HR med start i slutet av september och löpande cirka fyra månader framåt, på heltid. Vår kund har sina lokaler centralt placerade i Stockholm och erbjuder också en hybridlösning i arbetet. Är du nyfiken eller har frågor är du välkommen att kontakta ansvariga konsultchefer Mikaela Danilovic på mikaela.danilovic@jurek.se alternativt My Andersson på my.andersson@jurek.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sökord: HRIS, systemimplementation, HR-tech, lönekoordinering, payroll specialist, projektledare HR & Lön

Dela detta jobb

Logo
HR-konsult med fokus system, process & lön

Jurek