karriarguiden.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

HR-konsult SÄVA

Ort
Utgår

2023-03-22

Ansök nu

HR-konsult SÄVA

HR-avdelningen med sju medarbetare arbetar med strategiska och operativa frågor inom hela HR-området. HR-avdelningen består av HR-chef, två HR-administratörer, HR-strateg och tre HR-konsulter. Vi utökar nu HR-avdelningen med ytterligare en HR-konsult för att förstärka avdelningen under en period med spännande utvecklingsarbete inom bland annat arbetsmiljöområdet. Vill du bli en del av vårt team? 

Välkommen med din ansökan!

HR-avdelningen är en del av högskolegemensamt stöd (HGS) som är högskolans övergripande administration och service som hanterar uppgifter som är gemensamma för högskolan. HGS hanterar frågor inom HR, ekonomi, fastighetsservice, studieadministration, internationalisering, studentstöd, IT, samverkan, verksamhetssupport, kommunikation och marknadsföring. 

Arbetsuppgifter

Som HR-konsult på Högskolan Kristianstad arbetar du brett med alla förekommande HR-frågor. Ditt fokus är att ge konsultativt stöd i både operativa och strategiska HR-frågor till cheferna inom de verksamhetsområden du är stöd till. Det kan handla bland annat om rehabilitering, avtalsfrågor, rekrytering, lönesättning, arbetsmiljö och förhandlingar. 

HR-avdelningen är inne i ett intensivt utvecklings- och förändringsarbete och du förväntas bidra till utvecklingen av avdelningens olika arbetsprocesser i nära samarbete med dina kollegor. I den här tjänsten kommer du som HR-konsult arbeta fördjupat med processer kopplat till arbetsmiljö och likabehandling.

Ditt arbete genomför du självständigt i nära samarbete med kärnverksamheten och du är en naturlig del av verksamhetens samverkan med fackliga parter och skyddsombud samt i olika ledningsforum. 

Behörighet och önskvärda kvalifikationer

Vi söker dig med akademisk examen inom HR-området, eller annan likvärdig utbildning som arbetsgivaren bedömer som relevant. Du har aktuell statlig erfarenhet av kvalificerat chefsstöd i HR-frågor såsom rekrytering, arbetsmiljö, rehabilitering, och arbetsrättsliga frågor med mera. Det är meriterande om du arbetat med kvalificerat HR-arbete inom högskola eller universitet. Vi ser också gärna att du tidigare har arbetat med likabehandlings- och diskrimineringsfrågor utifrån ett HR-perspektiv. 

Du är en van användare av olika digitala HR-system och kan hantera Officepaketet. Du kommunicerar väl både muntligt och skriftligt på svenska.

Samarbetar gör du bra med andra på ett lyhört och smidigt sätt och du är även serviceinriktad. Din förmåga att bygga goda relationer är av stor vikt. Du är självgående, noggrann och tar ansvar för din uppgift, strukturerar själv ditt arbete och driver dina processer vidare. Du ser helheter och tar hänsyn till det större perspektivet i ditt arbete. I ditt arbete har du integritet, vilket innebär att du har väl grundade värderingar och tänker begreppsmässigt på frågor ur ett etiskt perspektiv. Du  har god kommunikativ förmåga och anpassar din kommunikation efter mottagaren. 

Övrigt

Tjänsten är en särskild visstidsanställning (SÄVA) på heltid till och med 2024-03-31. Tillsättning 1 maj eller enligt överenskommelse. Placering är i Kristianstad på vårt vackra campus med goda bussförbindelser och parkeringsmöjligheter. Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut tas.

Ansökan

Välkommen med din ansökan tillsammans med CV och personligt brev. Betyg och intyg som styrker det du har uppgivit i ansökan tar du med dig vid en eventuell intervju. 

Sista ansökningsdag är 2022-03-22

Har du frågor om tjänsten kontakta gärna HR-chef Anna Elofsson på 0702-04 26 28.

Har du frågor om hur du gör din ansökan kontakta systemets support på 0520-58 00 50 eller via supportrutan.

Arbetsplats Högskolan Kristianstad

Högskolan Kristianstad är en av Sveriges mest sökta högskolor med några av landets mest attraktiva utbildningar. En liten men samtidigt stor högskola samlad på ett vackert campus. Vi är stolta över våra 500 medarbetare och 14 000 studenter med den mångfald de representerar. Närhet, öppenhet, jämställdhet och respekt är våra ledord och genomsyrar alla våra 50 program och 250 fristående kurser. Med ett stort utbud på distans är vi långt fram i utvecklingen av distanspedagogik. Forskningen som bedrivs hos oss är driven av samhällsutmaningar, praktiknära och integrerad med våra undervisningsområden. Vi har forskarutbildningsrättigheter i vårdvetenskap och pedagogiskt arbete. Som arbetsgivare vill vi vara en attraktiv arbetsplats där alla kan göra skillnad. Högskolan Kristianstad eftersträvar en jämn könsfördelning och mångfald.

Till annonsförsäljare och rekryteringsföretag: Vi undanber oss vänligen direktkontakt med rekryteringsföretag och försäljare av ytterligare jobbannonser.

Dela detta jobb

Logga
HR-konsult SÄVA

Högskolan Kristianstad