karriarguiden.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

HR-konsulter för framtida uppdrag via Jurek HR!

Företag Jurek
Ort
Utgår

2023-10-12

Ansök nu

HR-konsulter för framtida uppdrag via Jurek HR!

Vi på Jurek HR vill gärna komma i kontakt med dig som redan är, eller är nyfiken på att bli, HR-konsult. Oavsett om du är en erfaren konsult eller om du är helt ny i din HR-karriär, vill vi komma i kontakt med dig!

Vi söker dig som är intresserad av att bredda din kompetens och vill vara med och bidra ute hos våra kunder. Du trivs med att arbeta konsultativt – du är van vid att arbeta självständigt och sätter dig snabbt in i nya områden och situationer. Du är intresserad av konsultuppdrag som HR Business Partner, HR Generalist eller HR Specialist – exempelvis med specialistkompetens inom rekrytering, arbetsrätt, förhandling, kompetensutveckling, och compensation & benefits.

Vi på Jurek HR erbjuder dig som konsult spännande utmaningar där du ges möjlighet att utvecklas inom din HR-roll. Vi månar om dig som konsult och strävar efter långsiktiga samarbeten både med kunder och konsulter. Som konsult hos oss ges du, förutom spännande uppdrag, möjlighet att dela din resa med andra konsulter. Med jämna mellanrum anordnar vi tillfällen för er att mötas genom seminarier och roliga konsultaktiviteter. Självklart kommer du också ha en dedikerad kontaktperson hos oss på Jurek, som finns där som bollplank och stöd. Du kan själv välja om du vill samarbeta med oss som underkonsult eller föredrar en anställning hos oss – där vi förstås erbjuder kollektivavtal.

Uppdragen via Jurek HR kan variera i längd och omfattning. Idag består vår kundkrets i första hand av små och medelstora företag och organisationer, nationella och internationella, med höga krav på både medarbetare och leverantörer. Engagemang är ett nyckelord för oss. Vi älskar vårt jobb och vi vill arbeta med människor som känner likadant.

Är du intresserad av att höra mer om våra konsultuppdrag och hur det är att jobba via oss kontakta någon av våra konsultchefer inom HR; My Andersson på my.andersson@jurek.se eller Mikaela Danilovic på mikaela.danilovic@jurek.se

När du registrerar dina uppgifter nedan hamnar du i vårt nätverk av HR-konsulter och kan matchas med uppdrag som kommer in. Även om du inte hör av oss direkt kan du fortfarande vara aktuell för framtida konsultuppdrag.

Vi ser fram emot din kontakt snarast möjligt!

Dela detta jobb

Logo
HR-konsulter för framtida uppdrag via Jurek HR!

Jurek