karriarguiden.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

HR-partner till spännande spelutvecklingsbolag

Företag Jurek
Ort
Utgår

2023-06-30

Ansök nu

HR-partner till spännande spelutvecklingsbolag

Har du ett intresse för dataspel och spelutveckling och vill vara en del av ett snabbrörligt och dynamiskt bolag? Har du erfarenhet av brett självständigt HR-arbete i en generalistroll och vill vara med och bidra till utveckling av en HR-funktion och dess processer och rutiner? Då har vi en spännande möjlighet för dig!

Arbetsbeskrivning

I rollen som HR-generalist/HR-partner kommer du att tillhöra ett mindre HR-team bestående av fem personer. Totalt består organisationen av ca 95 anställda. I rollen kommer du att arbete brett med flertalet HR-processer och driva organisationens främst operativa HR-agenda, samt stödja organisationens chefer i flertalet frågeställningar. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innebära:

• Utveckla, uppdatera och förbättra HR-processer och arbetssätt
• Stötta chefer i performance management
• Skapa och uppdatera utbildningsmaterial
• Säkerställa en tydlig och korrekt on- och offboarding
• Driva och utveckla HR-funktionen

Vem är du?

För att bli framgångsrik i rollen ser vi att du har några års erfarenhet av en liknande generalistroll och har koll på HR-årshjulets delar. Du trivs med att arbeta hands on med HR i en roll där du får vara med och utveckla och påverka. Har du dessutom erfarenhet av tech-branschen, ser vi detta som meriterande men inte ett krav. Då företagsspråket är engelska är det viktigt att du känner dig trygg med det engelska språket i tal och skrift.

Som person ser vi att du är flexibel och trivs i en snabbrörlig och händelserik miljö. Vidare ser vi att du initiativtagande person som gärna vill bidra till nya lösningar och förbättringar. Du har du en social förmåga och har lätt för att skapa förtroende och samarbeta med människor i din omgivning. Då du kommer att arbeta nära kärnverksamheten hos vår kund, ser vi gärna du har ett intresse för dataspel och gameing.

Om tjänsten

Detta är ett konsultuppdrag som kommer att pågå under ett år med möjlighet till förlängning eller överrekrytering till kund. Uppdragets har en tilltänkt start i början av maj, alternativt i juni. Vår kund har sitt kontor i södra delen av Stockholm och det går bra att arbeta på distans större delen av tiden.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Siri Morberg på siri.morberg@jurek.se. Vi hoppas på att kunna tillsätta uppdraget så snart som möjligt, så låter detta som en spännande tjänst för dig – välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

 

Dela detta jobb

Logo
HR-partner till spännande spelutvecklingsbolag

Jurek