karriarguiden.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

HR-Specialist till Solcellsföretag

Ort
Utgår

2023-09-30

Ansök nu

HR-Specialist till Solcellsföretag

HR-specialist till 1komma5° i Stockholm

Har du flera års erfarenhet av brett HR-arbete? Är du en driven person som vill ta nästa steg i en roll som HR-specialist inom ett framgångsrikt, snabbväxande företag? Då kan du vara den vi söker! 1komma5° utökar sin HR-avdelning med en HR-specialist med inriktning på arbetsmiljö. I den här rollen får du ta stort ansvar och driva olika utvecklingsprojekt inom HR. Vi ser mycket fram emot din ansökan!

Uppdrag

Som HR-specialist arbetar du med olika delar inom HR där ditt främsta ansvarsområde är arbetsmiljö och hälsosamma arbetsplatser. I nära samarbete med chefer och installationsteam arbetar du för att säkerställa en god arbetsmiljö, bygga upp en god struktur och rutiner för arbetsmiljöarbetet på 1komma5°. Du kommer att vara ett viktigt stöd för chefer i hela organisationen och utbilda dessa inom hela arbetsmiljöområdet innefattande både trygghet och säkerhet på fält samt proaktivt arbete för hälsofrämjande arbetsplatser. Det är du som kommer att fortsätta utveckla det systematiska arbetsmiljöarbetet och driva samverkan och skyddskommitté framåt. För oss är hälsa och säkerhet A och O på våra arbetsplatser och vi vill fortsätta skapa engagemang i dessa frågor i alla delar av organisationen vilket blir en viktig del i ditt uppdrag.

Då 1komma5° är ett bolag som växer snabbt finns det många spännande utvecklingsprojekt inom HR, både stora och små, som du kommer att få driva och vara delaktig i. Det kan röra områden som mångfald och inkludering, kompetensutveckling, kultur och värdegrund, processeffektivisering mm. Det finns mycket hos oss att fortsätta utveckla och din erfarenhet och ditt intresse för olika frågor välkomnas. Du välkomnas till ett HR-team beståendes av HR-chef, en HR-generalist och en rekryterare placerade på huvudkontoret i Johanneshov. 

Vem är du?

Vi söker dig med eftergymnasial utbildning inom personal- och arbetsliv eller liknande. Du har flera års erfarenhet av brett HR-arbete. Vi ser gärna att du tidigare arbetat med HR-relaterade frågor inom bygg/industri och har god förståelse för det arbetsmiljöarbete som är kopplat till dessa branscher. Har du fördjupad kunskap inom arbetsmiljö är detta meriterande men det viktigaste för oss är ditt intresse för dessa frågor.

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss! Vi söker dig som trivs med att arbeta i ett bolag med hög förändringstakt och som satsar på expansion. För att lyckas i denna roll är det viktig att du är kommunikativ och kan arbeta självständigt med ett eget driv. Som person är du strukturerad och arbetar lösningsorienterat. Du har ett mod och är inte rädd för att ta dig an nya uppgifter och driva projekt. Du erbjuds en roll med stor möjlighet till att ta ansvar och påverka. Då 1komma5° växer finns det också goda personliga utvecklingsmöjligheter för dig som person. Du välkomnas till team med drivna och prestigelösa personer som har roligt på jobbet. 

Din ansökan

I den här rekryteringen samarbetar 1komma5° med Jefferson Wells, en del av Manpower Group. Din ansökan tas emot via jeffersonwells.se via denna LÄNK!. Vi arbetar med löpande urval så sök redan idag, sista ansökningsdag är den 9 juni 2023. Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Alexandra Ivstam 0722-038861 eller alexandra.ivstam@jeffersonwells.se

Mer om 1komma5°

På 1komma5° tror vi på att skapa en bättre värld för framtida generationer. Det är därför vi erbjuder klimatneutrala energilösningar för hem, så att du kan minska ditt koldioxidavtryck och spara pengar på dina energiräkningar. Vi är ett team med experter som samarbetare på tvärs av organisationer för att skapa de bästa möjliga lösningarna. Vi finns i dagsläget på 40 platser i Sverige, Finland, Tyskland och Australien. 

För att nå våra mål behöver vi klimathjältar! Vi söker duktiga medarbetare som vill bli en del av vårt dynamiska, snabbväxande och motiverade team. Tillsammans ska vi omsätta våra visioner till handling! Läs gärna mer om oss vår svenska verksamhet på 1komma5.se.

 

 

 

Dela detta jobb

Logo
HR-Specialist till Solcellsföretag

1KOMMA5 grader AB