karriarguiden.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

HRIS Specialist till Rusta

Företag Jurek
Ort
Utgår

2023-06-30

Ansök nu

HRIS Specialist till Rusta

Är du en tekniskt intresserad, processorienterad och analytisk person som brinner för att arbeta med utveckling och underhåll av system? Lockas du av att arbeta i en varm och föränderlig organisation som har nära till beslut, högt i tak och där egna idéer och initiativ uppmuntras? Då kan rollen som HRIS Specialist på Rusta vara intressant för dig!

Som HRIS Specialist på Rusta kommer du att ingå i ett varmt och hjälpsamt team om sex personer. Du har ett systemägaransvar som innebär ett övergripande ansvar och support för våra globala HR-datasystem och du kommer till viss del själv få vara med och utforma rollens innehåll framåt.

Om rollen
Rollen som HRIS Specialist innebär en mix av administration, underhåll, support och utveckling av våra HR-system med fokus på Talentsoft och Quinyx. Du kommer tillhandahålla teknisk vägledning och säkerställa att systemen är uppdaterade och anpassade för verksamhetens användare. Du har ett tätt samarbete med vår HRIS koordinator, systemleverantör, lönespecialister samt våra nyckelanvändare av systemet, både inom HR och ute i verksamheten, och rapporterar till HR Operations Manager.

Dina ansvarsområden och arbetsuppgifter innefattar bland annat:

  • Systemägare för HR-systemen
  • Ge teknisk support, utbilda och stödja verksamheten i systemfrågor
  • Administration, utveckling och kvalitetssäkring av HR-data
  • Testning av systemförändringar samt analys av dataflöden för förbättringsmöjligheter och systemunderhåll
  • Ta fram och sammanställa rapporter med aktuell data
  • Driva och stödja fortsatt implementering av fler moduler av HR-systemet
  • Delta i uppsättning av integrationer
  • Digitalisering av HR-processer och arbetsflöden

Tjänsten är placerad på huvudkontoret i Upplands Väsby. I området finns tillgång till kommunala färdmedel och en särskild buss som rullar mellan kontoret och Rotebro station med regelbundet under hela dagen.

Vem är du?
Vi söker dig som har några års erfarenhet av en liknande systeminriktad roll, gärna inom HR. Du har tidigare varit involverad i systemimplementationer och är van vid att tillhandahålla teknisk support och stödja verksamhetens användarna i systemfrågor. Vidare har du en god förståelse för dataanalys och kvantitativ rapportering samt är en van användare av verktyg som Power BI och Excel. Du känner dig trygg med att kommunicera både på svenska och engelska i såväl tal som skrift. Meriterande är erfarenhet av Talentsoft och/eller Quinyx.

Som person ser vi att du trivs och vill utvecklas i en dynamisk och föränderlig miljö där du ges en stor möjlighet att påverka och ta egna initiativ. Du har ett tekniskt intresse, logiskt tänkande och ett processorienterat förhållningssätt. Du är engagerad, nyfiken och lösningsorienterad samt har ett strukturerat arbetssätt där du är bra på att planera och självständigt driva ditt arbete framåt. Vi är ett hjälpsamt team varför vi ser att du är teamorienterad och mån om att dela med dig av din kunskap.

Våra värderingar
Rusta står för värderingarna Enkelhet, Mod, Engagemang och Tillsammans. Värderingarna stärks genom att alla medarbetare har varit med i arbetet med att identifiera och forma dem. De ska fungera som styrmedel vid sidan av vision och affärsidé samt som kompass och vägledning i det dagliga arbetet. Med hjälp av dessa ska Rusta klara sin fortsatta expansion och tillväxt utan att tappa sitt ursprung, fokus eller flexibilitet.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar Rusta med Jurek HR. Du söker tjänsten via annonsen på jurek.se och intervjuer kommer att ske löpande varför vi ser därför fram emot att få din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om rollen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Cecilia Strååt på cecilia.straat@jurek.se alt 076-002 69 75 eller researcher Isabella Hultén på isabella.hulten@jurek.se alt 076-002 69 08.

Som en del av rekryteringsprocessen för tjänsten genomför vi en bakgrundskontroll innan anställning kan bli aktuell. Vi använder bakgrundskontroller från SRI.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Rusta
Rusta är detaljhandelskedjan som erbjuder ett brett sortiment av hem- och fritidsprodukter till överraskande låga priser. Vi vill att våra kunder ska känna sig välkomna, bli inspirerade och tycka att det är roligt att handla hos oss. På Rusta gör vi det lätt för många människor att köpa produkter av god kvalitet till bästa pris. Det första varuhuset öppnades 1986 i Gävle och idag har Rusta snart fler än 200 varuhus i Sverige, Norge, Finland och Tyskland.

Rusta arbetar långsiktigt med att öka medvetenheten kring socialt- och miljömässigt ansvarstagande, för att säkerställa en hög kvalitet på våra produkter och samtidigt medverka till ett mer hållbart samhälle.

Rusta är en arbetsplats med högt i tak där det är lätt att göra sin röst hörd. Vi vet att olikheter skapar möjligheter och att mångfald är en central tillgång i vår fortsatta utveckling. Våra medarbetare speglar därför samhället på de marknader där vi är verksamma. Vi är ständigt på jakt efter personer som trivs i denna inkluderande och föränderliga miljö, och som tillsammans med drivna kollegor vill utvecklas med Rusta. Läs gärna mer på vår hemsida www.rusta.com/se.

Vi ser fram emot att få höra från dig! 

 

 

Dela detta jobb

Logo
HRIS Specialist till Rusta

Jurek