karriarguiden.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Genom att erbjuda praktikplatser till studenter får vi som arbetsgivare möjlighet till nya perspektiv på våra kärnvärden modiga, mänskliga och mångfacetterade. Vi på Linköpings kommun försöker att matcha elever och studenter till rätt praktikplats utifrån behov och syfte med praktiken.

Dina arbetsuppgifter

Praktikens utformning och tidsomfattning anpassas utifrån de riktlinjer som du fått från ditt lärosäte. Vi ber dig fylla i så mycket information som möjligt på kommande kompletteringsfrågor, detta för att vi på bästa sätt ska kunna matcha dina önskemål och riktlinjer efter de lediga praktikplatser som vi har tillgängliga på våra förvaltningar.

Du får som praktikant vid Linköpings kommun möjlighet att få en inblick i den verksamhet där din praktikperiod genomförs samt möjligheten att komma med nya idéer och tankar. 

Din arbetsplats

Genom att arbeta utifrån våra kärnvärden modiga, mänskliga och mångfasetterade visar vi vilka vi är, vad vi vill stå för och hur vi vill uppfattas. De genomsyrar allt och alla i organisationen och är vår gemensamma värdegrund och bärare av vår organisationskultur.

Vi står inför stora utmaningar och förändrade krav från vår omvärld och behöver ständigt utveckla verksamheten och oss själva. Det är också viktigt att attrahera nya medarbetare, dels genom att vara en bra arbetsgivare för både våra nuvarande medarbetare likväl som för potentiella medarbetare.

I Linköpings kommun älskar vi när människor och idéer växer. Vi värdesätter en innovationskultur som ska inspirera och engagera varje medarbetare till att tänka nytt och se möjligheter till förbättring. Vår organisation skapar en grund för vårt gemensamma engagemang som gör idéer till verklighet. Linköpings kommun arbetar för att skapa goda arbetsplatser, där varje medarbetare känner arbetsglädje och stolthet, har inflytande, lust att lära och möjlighet att utvecklas både i arbetet och som individ. Vi jobbar aktivt med medarbetarskap, ledarskap, jämställdhet och mångfald.

Du som söker

Vi tar emot intresseanmälningar från dig som läser på universitet, högskola eller yrkeshögskola där praktik ingår som ett moment i din utbildning (praktik gällande APL, LIA eller VFU kan lärosätena redan ha fungerande avtal med våra förvaltningar, se gärna våra andra kontaktvägar för dessa typer av praktik).

Vi ser gärna att du är intresserad av eller har tidigare erfarenhet inom området där du ansöker om att få göra din praktik. 

Antalet praktikplatser 2023-2024 är dessvärre färre än vad det varit tidigare år. Du är däremot varmt välkommen att skicka in din ansökan, bestående av praktikbeskrivning och CV, så kommer vi att stämma av med förvaltningarna hur möjligheterna ser ut att ta emot en praktikant just Din praktikperiod. 

Övrig information

Tillträde: Enligt överenskommelse 

Anställningsform: Praktik

Sysselsättningsgrad: Enligt överenskommelse

Ref. nr: 10644

I denna ansökan bifogar du inget personligt brev

Om Linköpings kommun

Linköping är platsen där du möter framtiden. Här finns en snabbt växande stad med hållbarhet, högteknologi och nytänkande i fokus. Vår stad är en välkomnande och livsvänlig plats. En stad där allt är möjligt. Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill förbättra vardagen, framtiden och livskvalitén för Linköpingsborna. Som arbetsgivare har vi höga ambitioner. Vi arbetar ständigt med att hitta nya vägar för att på bästa sätt möta våra gemensamma utmaningar. Vill du vara med på resan?

Intresseanmälan för praktik till Linköpings Kommun

Ort
Utgår

2024-01-04

Ansök nu

Dela detta jobb