karriarguiden.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Jurek söker receptionister för rekrytering och konsultuppdrag

Företag Jurek
Ort
Utgår

2023-10-12

Ansök nu

Jurek söker receptionister för rekrytering och konsultuppdrag

Vi på Jurek erbjuder ett komplett utbud av konsult- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom Juridik, Ekonomi, HR, Marknad/Kommunikation och Administration. När du skickar in din intresseanmälan för nya uppdrag eller tjänster nedan, hamnar du i vårt nätverk och kan matchas med konsultuppdrag eller fasta tjänster som kommer in.

Arbetsbeskrivning
Business Support är ett av Jureks affärsområden och vi ser idag en ökad efterfrågan på receptionister från våra kunder. Jurek är specialiserade på roller inom reception och har kunder vars verksamhet opererar både nationellt och internationellt. Därför söker vi nu dig som har erfarenhet som receptionist och vill arbeta med förstklassig service och ta din roll till nya höjder.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:

  • Välkomna besökare och gäster
  • Informera och hänvisa gäster till rätt plats
  • Svara på inkommande samtal och mail
  • Posthantering
  • Inköp av kontor- och förbrukningsmaterial
  • Kontor-och ekonomiadministration

Vem är du?
För att vara framgångsrik i rollen som receptionist brinner du för service och mötet med människor. Du har har lätt för att skapa relationer och får gäster att känna sig välkomna samt väl omhändertagna. Du är en positiv person som har öga för detaljer och kan vid en stressad situation prioritera rätt arbetsuppgifter. Som receptionist har du god vana av att arbeta i Officepaket, olika ärendesystem och talar samt skriver obehindrat på både svenska och engelska.

Om Jurek rekrytering och bemanning
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, Life Science, HR, administration samt marknad och management. När du skickar in din intresseanmälan för nya uppdrag eller tjänster nedan, hamnar du i vårt nätverk och kan matchas med konsultuppdrag eller fasta tjänster.

Alla aktuella tjänster/uppdrag – följ oss gärna på vår hemsida www.jurek.se och på LinkedIn.

Dela detta jobb

Logo
Jurek söker receptionister för rekrytering och konsultuppdrag

Jurek