karriarguiden.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Kock

Ort
Utgår

2023-09-30

Ansök nu

Kock

Raoul Wallenbergskolorna (RWS) är en friskolekoncern under stark utveckling. Vår verksamhetsidé är att erbjuda elever och föräldrar en sammanhållen skolgång från förskola till grundskolans årskurs 9 och så småningom även gymnasium. Vår vision är ”att bidra positivt till utveckling av svensk skola och därmed Sverige” och vi vill vara en positiv kraft i den framtida samhällsutvecklingen, både lokalt och nationellt. RWS har en klar värdegrund och vi inspireras av Raoul Wallenberg och hans gärning. Ledorden är ärlighet, medkänsla, mod och handlingskraft. Vi arbetar dagligdags för att dessa ledord ska genomsyra allt som sker i våra skolor.

Raoul Wallenbergskolan Skövde är en uppskattad F-9 skola i mitt i centrala Skövde. Skolan är belägen på Norrmalm med närhet till Elins Esplanad och den växande stadsdelen Mossagården.  Skolan har idag ca 850 elever fördelat på två separata skolbyggnader, en för F-6 och en för högstadiet. RWS Skövde är en populär skola med högt söktryck. Vi arbetar ständigt mot ambitiösa mål och har högt ställda förväntningar på alla. Skolan prioriterar ordning och reda samt en internationell prägel med fokus på engelska.

Vem är du?

Vi söker en kock som brinner för mat och matlagning och som vill ge god service. Du ska vara ordningsam, noggrann, effektiv och positiv. Du behöver även vara stresstålig. Du behärskar svenska språket i tal och skrift. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Tjänsten är placerad på högstadiet på Raoul Wallenbergskolan i Skövde. Här lagar vi ca 1100 portioner dagligen. En del av maten körs ut och serveras på vår låg- och mellanstadieskola och till vår förskola. Din uppgift är att vara arbetsledare och kock för den löpande, dagliga verksamheten i köket samt delta i den dagliga matlagningen. Du ansvarar för menyplanering, livsmedelsbeställningar, egenkontroll, kontakt med verksamheten och alla övrigt förekommande arbetsuppgifter i ett kök.

Meriterande

  •        Stor egen drivkraft med förmågan att se möjligheter

  •        Gymnasial utbildning inom restaurang och storkök eller motsvarande arbetslivserfarenhet

  •        Mål- och resultatinriktad

  •        IKT kunskaper

  •        Språkkunskaper som t.ex engelska

Något av det vi erbjuder:

  •        Friskvårdsbidrag

  •        arbetskläder

  •        pedagogisk måltid

  •        tjänstepension ITP1

Tjänsten är ett vikariat på 100% under perioden 1 december 2023 till 14 februari 2025.

Låter det som spännande uppdrag, som passar dig? Läs mer om oss på: www.raoulwallenbergskolan.se

Ansökan

Sök tjänsten genom att fylla i ansökningsformuläret och bifoga ditt CV. Skicka din ansökan så snart som möjligt då intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden är slut. Sista ansökningsdag är 30 september 2023.

Har du frågor om tjänsten inom RWS är du välkommen att kontakta kökschef Emelie Edevång på 072-238 27 38, emelie.edevangberg@rws.se .

För att arbeta inom skola krävs ett giltigt utdrag ur polisens belastningsregister. Du beställer blanketten på följande länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Dela detta jobb

logga
Kock

Raoul Wallenbergskolorna AB