karriarguiden.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Kock sökes till välbesökta Ystad Saltsjöbad

Ansök nu

Kock sökes till välbesökta Ystad Saltsjöbad

Känner du igen dig i orden personlig, professionell, lekfull och passionerad? Brinner du för att skapa världens bästa upplevelse för gäster och kollegor? Perfekt! Då är du den vi söker. Vi lever ut våra värdeord varje dag, i varje handling, i varje möte och det är det som gör oss till det vi är tillsammans – ESS.

ARBETSUPPGIFTER
Som Kock på Ystad Saltsjöbad arbetar du i deras olika restauranger, som också avspeglas av olika koncept. Du tillagar bland annat 3-rätters i restaurang Port, som också kallas Husets hjärta, med inspiration från det franska och amerikanska köken. Du arbetar även i den italienska pärlan Glidas samt i Lido Lounge där ni serverar fräschare mat i form av asiatiska bites och poké bowls. Detta innebär därför att du är flexibel och hittar inspiration i att arbeta brett med olika kök där din kunskap och nyfikenhet får ta plats. 

Du kommer främst att utföra arbetsuppgifter som:

  • Förbereda, tillreda och lägga upp mat i de olika köken. 
  • Rotera på olika stationer utifrån behov. 

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
I rollen som Kock ser vi det som en självklarhet att du är en lagspelare med en stor skopa passion för matlagning. Du drivs av att tillsammans med dina kollegor skapa en matupplevelse som gästerna kommer ihåg, uppskattar och vill återkomma till samt att du gärna gör det i en kreativ miljö. Du är självgående i ditt arbete men trivs med att samarbeta i grupp och ser det som en självklarhet att hjälpa dina kollegor. Ystad Saltsjöbad investerar i sina medarbetare långsiktigt och du ges därför goda möjligheter att växa både i rollen och på företaget. 

Viktigt för tjänsten:

  • Några års erfarenhet från kockyrket, med fördel från det asiatiska och/eller europeiska köket. 
  • God samarbets- och kommunikationsförmåga.
  • Vilja att utveckla och utvecklas tillsammans med laget. 
  • Driven, flexibel och nyfiken personlighet. 

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Kock är ett uppdrag med start enligt överenskommelse. Tjänstens upplägg kommer att diskuteras under processens gång. Du arbetar såväl dag som kvällstid, vardagar och helger och därför är det en förutsättning att du trivs med den typen av upplägg. 

Vi erbjuder dig en arbetsplats som alltid vill lite mer. Tillsammans skapar vi upplevelser i världsklass där mat och dryck har en central roll. Vi är också en arbetsgivare som vet att när du mår bäst, presterar du som bäst - därför ser vi till att du blir inspirerad och ger dig goda förutsättningar att skapa magi i våra kök. 

ÖVRIGT
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Ystad Saltsjöbad samarbetar i den här processen med Eterni och därför svarar Amanda Ring på dina frågor kring rekryteringsprocessen via 0738-617273 eller amanda.ring@eterni.se

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Dela detta jobb

Kock sökes till välbesökta Ystad Saltsjöbad

Eterni Sweden AB