karriarguiden.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Konsult inom Talent Acquisition/Rekrytering (Göteborg)

Ansök nu

Konsult inom Talent Acquisition/Rekrytering (Göteborg)

Vi på HOME of Recruitment håller på att bygga Sveriges bästa konsultbolag inom rekrytering. Det är en fantastiskt rolig och spännande resa. Kanske du också vill vara med?

Nu letar vi efter dig som delar vår passion för kompetensbaserad rekrytering! Du som inte nöjer dig med att det pratas om att jobba kompetensbaserat, utan som vill få det att faktiskt också hända i praktiken på riktigt.

Vi på HOME of Recruitment har fantastiska kunder som söker de allra bästa inom rekrytering. Därför är det viktigt för oss att göra vad vi kan för att ge dig de bästa förutsättningarna för ditt uppdrag. Som anställd hos oss får du vår interna utbildning, och även löpande kompetensutveckling i form av bland annat våra konsultträffar där vi med jämna mellanrum träffas och utbyter kunskap och erfarenheter. I tillägg får du tillgång till ett fantastiskt nätverk av bjussiga rekryteringsexperter som alla brinner för samma sak – att hjälpa verksamheter utveckla och förfina sitt sätt att jobba med rekrytering. Vi kallar oss inte rekryteringskonsulter utan konsulter inom rekrytering. Vad menar vi med det? Jo, att du med vårt arbetssätt och metod får vara konsult på riktigt, inhouse på olika arbetsplatser.

Tillsammans utmanar vi och gör skillnad där ute på arbetsmarknaden, och finns alltid som stöd till varandra inom HOME-familjen. Du jobbar på uppdrag för oss inhouse hos våra kunder med rekrytering, operativt eller strategiskt. Ofta både och. På så vis bygger du effektivt en gedigen och bred kompetens inom rekrytering samtidigt som du bidrar till vår vision om att öka kvaliteten i rekryteringsarbetet i form av fler träffsäkra och rättvisa rekryteringar.  

Vem är du?

Vi tror att du är sugen på att både bredda och fördjupa dina erfarenheter och kunskaper inom Talent Acquisition-området. Erfarenhetsmässigt så ser vi att du med fördel gärna har:

  • arbetat självständigt med hela rekryteringsprocessen från kravprofil till referenstagning

  • rekryterat relativt brett, dvs flera olika typer av roller och gärna inom flera branscher

  • stöttat/coachat chefer och/eller kunder i rekryteringsprocessen

  • erfarenhet av att använda testverktyg

  • erfarenhet av att arbeta med LinkedIn Recruiter, då search ofta ingår i vissa processer

Men, låt inte detta stoppa dig! Din vilja att lära, utvecklas och bidra är i slutändan det absolut viktigaste och att du i grund och botten såklart brinner för rekrytering samt delar vår vision om fler träffsäkra och rättvisa rekryteringsprocesser. Så med andra ord är vi även intresserade av att komma i kontakt med dig som befinner dig i början av din rekryterarkarriär.

Kanske söker du en ny tjänst på heltid, eller vill jobba deltid under tiden du slutför dina studier? Kanske vill du ha en anställning, eller också så har du eget bolag och vill bli vår underkonsult?

Som person är du vad man skulle kunna kalla ”konsultativ”. Du är driven och kommunikativ, och trivs i en roll där du får coacha och utmana invanda mönster och arbetssätt i ditt samarbete med verksamhetens chefer. Det är viktigt för dig att varje kandidat ska få en positiv upplevelse och du ligger hela tiden steget före – ingen behöver någonsin undra vad som händer i rekryteringsprocessen.

Att gilla samarbete är en nödvändighet för att trivas hos oss. Vidare ser vi att du behöver viss fallenhet för struktur och ordning och reda för att planera dina processer samt leverera kvalitet. Ett mått av ”jävlar anamma” och en stor portion tålamod underlättar. Att du har en förmåga att på ett prestigelöst sätt vinna andras förtroende och respekt, och att i dina relationer emellanåt behöva vara lite extra tydlig - men fortsatt väldigt vänlig - är också användbara styrkor.

Att arbeta som konsult hos oss

Som en del av HOME of Recruitment-familjen kan du känna dig helt trygg i att du alltid kan leverera på bästa möjliga sätt. Du får en arbetsgivare som genuint bryr sig om sina medarbetare, och du är aldrig ensam; familjen består av vassa, vetgiriga och kunniga rekryteringsentusiaster som alla delar samma övertygelse och vision. Vi vill ge dig de bästa tänkbara förutsättningarna så självklart får du en tydlig introduktion, löpande kompetensutveckling, tillgång till vårt strukturkapital i form av mallar och underlag och de senaste digitala verktygen, samt certifieringar i de testverktyg du kan tänkas behöva ute hos kund. HOME of Recruitment påverkar, utmanar och gör skillnad, samtidigt som vi som jobbar här har riktigt kul längs vägen. På längre sikt finns även möjligheten att utvecklas inom våra områden utbildning och rådgivning. Din och vår gemensamma målsättning är att du hos oss är och förblir en av Sveriges allra vassaste inom TA!

Denna annons gäller i första hand dig som söker anställning i Göteborg.

Läs gärna mer om oss på www.homeofrecruitment.se och på LinkedIn

Hur ansöker jag?

Välkommen att skicka in en ansökan här om att bli en av oss på HOME! Vi är alltid på jakt efter att få komma i kontakt med nya stjärnor som vill vara en del av vår familj.

Vi jobbar såklart kompetensbaserat, och för att söka behöver du endast svara på några urvalsfrågor samt bifoga din LinkedIn-profil. Vi önskar inte personligt brev och du kan inte söka via mail.

Vi kommer att gå igenom ansökningarna löpande, och återkopplar vanligtvis till dig inom senast två veckor. 
Om du har en intressant profil för oss ses vi gärna för att få möjlighet att presentera oss lite närmare, och givetvis vill vi också veta mer om dig! För dig som går vidare innefattar processen för kännedom en kompetensbaserad intervju, arbetspsykologiska tester samt referenstagning.

Om du har några frågor kring oss eller om vår rekryteringsprocess är du varmt välkommen att höra av dig. Vi ser fram emot att få höra ifrån dig!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dela detta jobb

Konsult inom Talent Acquisition/Rekrytering (Göteborg)

Home of Recruitment AB