karriarguiden.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Konsultchef/Rekryterare Eterni i Göteborg

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Utgår

2023-10-07

Ansök nu

Konsultchef/Rekryterare Eterni i Göteborg

NU SÖKER VI I PROAKTIVT SYFTE EN KONSULTCHEF/REKRYTERARE TILL ETERNI I GÖTEBORG
Du har kanske tidigare erfarenhet av en liknande roll eller har arbetat med arbetsledning och personalrelaterade frågor. Brinner du för mötet med människor, är nyfiken, serviceinriktad och älskar att lösa problem? Då kan detta vara rollen för dig. Vår bransch håller ett högt tempo där ingen dag är den andra lik. Du kommer i kontakt med väldigt många olika branscher och företag och pratar dagligen med kunder, kandidater och dina konsulter. Vi rustar nu inför vad vi hoppas blir en hektisk period och då kan behovet av ytterligare en stjärna i vårt team bli aktuellt.
 

ARBETSUPPGIFTER
Som konsultchef och rekryterare på Eterni arbetar du med hela vår uthyrningsprocess, från försäljning och rekrytering till bemanning och personalansvar. Rollen innebär stor frihet under ansvar där du planerar dina dagar som du önskar utifrån vad verksamheten kräver. Du rekryterar in nya konsulter till vår uthyrningsverksamhet men direkta rekryteringar förekommer också där du agerar konsultativt och rådgivande. Viss nykundsförsäljning ingår i rollen där du träffar potentiellt nya kunder till Eterni och merförsäljer på befintliga kunder. Som konsultchef och rekryterare på Eterni arbetar du brett inom såväl arbetar som tjänstemannasidan. 

Nedan delar ingår i rollen:

  • Försäljning - fysiska och digitala kundmöten med såväl nya som befintliga kunder
  • Rekrytering - kravprofilstagning, annonsering, urval, intervjuer och referenstagning
  • Personalansvar - anställning, introduktion, HR frågor, utveckling och lönesamtal, personalvård
  • Administration - bokningar, schemaläggning, tidrapporter och fakturering


PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
För att trivas i rollen som konsultchef och rekryterare hos Eterni vill du vara med på vår fortsatta resa och bidra i vår utveckling och etablering i Göteborg och Region Väst. Företaget präglas av en prestigelös och kundfokuserad inställning där vi arbetar såväl i team som självständigt, något som är en självklarhet för dig. Som person är du positiv, ödmjuk och arbetsam. Du sätter "laget före jaget" och trivs med hög variation i din vardag. Du är kreativ, lösningsfokuserad, initiativrik och noggrann. 

Tillsammans med dig vill vi fortsätta vår uppbyggnad av Eterni, ett mindre bolag med höga ambitioner och mycket hjärta. 

Vi ser nedan som förutsättningar för rollen: 

  • Tidigare erfarenhet av personalansvar eller personalledning
  • Intresse av försäljning och kundvård
  • Erfarenhet av administration 
  • Viss erfarenhet av affärssystem
  • Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift
  • Innehar B-körkort 

 

OM TJÄNSTEN
Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med en provanställning där du huvudsakligen kommer att arbeta utifrån Eternis kontor i Göteborg. Dina kunder och konsulter kan dock finnas runt om i Västra Götaland. Tjänsten innebär fast månadslön samt bonusmöjligheter.
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Då detta är en proaktiv annons kommer vi kontakta intressanta sökande först om/när vi ser att en behov hos oss uppstår. Kontakta Linda Peterson, Regionchef Väst, om du har några frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen. 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela detta jobb

Konsultchef/Rekryterare Eterni i Göteborg

Eterni Sweden AB