karriarguiden.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Koordinator till kommande uppdrag

Företag Jurek
Ort
Utgår

2023-09-30

Ansök nu

Koordinator till kommande uppdrag

Vi på Jurek erbjuder ett komplett utbud av konsult- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom Juridik, Ekonomi, HR, Marknad/Kommunikation och Administration. När du skickar in din intresseanmälan för nya uppdrag eller tjänster nedan, hamnar du i vårt nätverk och kan matchas med konsultuppdrag eller fasta tjänster som kommer in.

Arbetsbeskrivning
Business Support är ett av Jureks affärsområden och vi ser idag en ökad efterfrågan på koordinatorer från våra kunder. Jurek är specialiserade på den rollen och har kunder vars verksamhet opererar både nationellt och internationellt. Därför söker vi nu dig som har erfarenhet av supporterande och koordinerande roller. Som koordinator eller support administrerar och ansvarar du ofta för att pågående processer är välfungerade och att samtliga involverade i ett projekt eller liknande hålls informerade. 

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:

  • Registrering och granskning av information 

  • Sammanställa dokument 

  • Schemalägga projekt 

  • Kommunikation internt och externt 

  • Planera och koordinera möten

  • Mötes notarie 

  • Ad hoc 

Vem är du?
Vi söker dig som minst har en gymnasieexamen och erfarenhet av en liknande roll. Du trivs med och har några års erfarenhet av administrativt arbete i en omväxlande och tempofylld vardag. För att vara framgångsrik i den här rollen behöver du vara strukturerad och en god kommunikatör. Som koordinator har du många nationella såväl internationella kontaktytor, vilket ställer krav på att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på både på svenska och engelska. Även goda kunskaper i Officepaketen och erfarenhet av olika system är ett krav i dessa roller. Vidare är du ansvarstagande, kundorienterad och har lätt för att skapa långsiktiga relationer. Du kan anpassa dig i olika situationer och har ett lösningsorienterat synsätt. Ordning och reda faller sig naturligt för dig och som person är du prestigelös och flexibel i ditt arbete. 

Du erbjuds
Du kommer att vara anställd i Jureks uthyrningsverksamhet och vara stationerad ute hos vår kund i Stockholmsområdet. Utifrån kundens behov kan du erbjudas hybridlösning och en anställning på både hel- och deltid. Som konsult hos oss har du möjligheten att prova på olika uppdrag och uppdragslängder där du samlar många arbetslivserfarenheter. Vi på Jurek erbjuder marknadsmässiga löner och förmåner. Som konsult har du en engagerad konsultchef som följer upp att du trivs, utvecklas men som också finns tillgänglig för coaching när du vill gå vidare i nästa steg i din karriär. Vid frågor kring uppdrag och vår verksamhet är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Mikaela Danilovic på mikaela.danilovic@jurek.se. Välkommen med din ansökan redan idag på www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Vi intervjuar löpande, du är välkommen med din ansökan redan idag!

Om Jurek rekrytering och bemanning

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, Life Science, HR, administration samt marknad och management. När du skickar in din intresseanmälan för nya uppdrag eller tjänster nedan, hamnar du i vårt nätverk och kan matchas med konsultuppdrag eller fasta tjänster.

 

 

 

 

 

 

 

Dela detta jobb

Logo
Koordinator till kommande uppdrag

Jurek