karriarguiden.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Nämndadministratör

Företag Jurek
Ort
Utgår

2023-06-30

Ansök nu

Nämndadministratör

För kunds räkning söker vi en nämndadministratör

Arbetsbeskrivning
Nu söker vi dig i rollen som nämndadministratör. Du kommer arbeta både administrativt och kommunikativt internt och externt. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att vara behjälplig med att sköta ärendehantering inför möten, vara sekreterare på möten och skriva protokoll från dessa möten samt andra administrativa arbetsuppgifter i samband med detta.

Vem är du?
Vi ser att du gillar att arbetar strukturerat och serviceinriktat. Du är van att arbeta administrativt och har för vana att skriva minnesanteckningar och protokoll. Vidare ska du ha:

• Tidigare arbetslivserfarenhet som nämndsekreterare, sekreterare eller liknande arbete
• Goda kunskaper i MS Office
• Meriterande är om du har erfarenhet av kommunal verksamhet
• Meriterande är om du har relevant högskoleutbildning inom statsvetenskap, samhällskunskap eller juridik

Vad erbjuder vi
Ett konsultuppdrag på heltid 100%. Uppdraget förväntas påbörjas omgående och pågå i ca 1 månad Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Karin Thorstensson via mail: kajsa.thorstensson@jurek.se
Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Om Jurek
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

Dela detta jobb

Logo
Nämndadministratör

Jurek