karriarguiden.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

OFFICE COORDINATOR

Ansök nu

OFFICE COORDINATOR

Letar du inte bara efter ett jobb, utan efter ett jobb i en meningsfull verksamhet? Då ska du söka jobb på Veolia Water Technologies.

Veolia har som mål att vara riktmärket för ekologisk omvandling. Vårt uppdrag "Resource the world" visar det orubbliga engagemanget hos våra 220 000 anställda för att skapa en positiv inverkan på vår planet. Vi söker efter en Office Coordinator som kan dela vår passion samt skapa ett välkomnande och organiserat kontor. Vi tror att en trevlig atmosfär på arbetsplatsen bidrar till trivsel och produktivitet och vi söker dig som kan hjälpa oss att upprätthålla detta.

Arbetsbeskrivning:

Vi är ett dynamiskt företag som värdesätter en positiv och välkomnande arbetsmiljö. Som vår Office Coordinator kommer du spela en avgörande roll i att skapa detta. Har du dessutom ett öga för detaljer, är organiserad, hjälpsam och prestigelös, då är du den perfekta kandidaten för oss!

Exempel på arbetsuppgifter;

  • Kontorsadministration: Ansvara för allmän administration som posthantering, leveranser, köket och växeln. Ansvara för kontorsmaterial och beställningar. Se till att kontoret är organiserat och snyggt, men inte så seriöst att det blir tråkigt!

  • Hantera reception: Vara det första intrycket för besökare och medarbetare, säkerställa att de känner sig välkomna. Skapa och upprätthålla en välkomnande atmosfär. Se till så att det finns kaffe, frukt och fika.

  • Evenemangsplanering: Organisera och genomföra interna evenemang och aktiviteter. Koordinera möten, inklusive bokning av mötesrum och catering.

  • Säljassistent: Supportera säljavdelningen med administrativa uppgifter och olika projekt. Stötta och hjälpa till med deras bokningar och event, t.ex. ta hand om det praktiska vid kundbesök eller koordinera material och logistik i samband med mässbesök.

 

Kvalifikationer:

Vi letar efter dig som har erfarenhet av en liknande roll, men känner att det finns plats för mer utmaningar. Tidigare erfarenhet av administrativa eller koordinerande roller är en stark fördel. Ett öga för detaljer och talang att upptäcka och lösa problem strax innan de blir just ett problem. Förmågan att hantera flera uppgifter samtidigt. Flexibel och prestigelös att hantera varierande arbetsuppgifter, samtidigt som du kan bli avbruten för att kaffet har tagit slut.

 

Exempel på kvalifikationer;

  • Erfarenhet av administrativa uppgifter och kontorsarbete.

  • Stark kommunikationsförmåga i svenska och engelska.

  • Förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ.

  • Positiv inställning och en vilja att skapa en trevlig arbetsmiljö.

Övrigt:

Vi är på en resa mot en mer hållbar värld och ser gärna att du tillsammans med oss vill vara med och arbeta för en värld med renare vatten. Vi erbjuder en trivsam och inkluderande arbetsmiljö, där du kommer att ha möjlighet attpåverka och bidra till företagets framgång. Vi tror på att stödja våra medarbetares utveckling och erbjuder möjligheter till professionell tillväxt.

Om du är den typ av person som älskar att göra kontoret till en plats där människor trivs och kan blomstra, då ser vi fram emot din ansökan! Veolia Water Technologies i Sverige är en del av den globala Veolia-koncernen där hållbarhet, arbetsmiljö, säkerhet och kvalitet är högt prioriterat. I Sverige består Veolia Water Technologies av två affärsenheter, AnoxKaldnes i Lund och Hydrotech i Vellinge, med totalt ca 110 medarbetare.

Ort: Lund

Arbetstid: Heltid

Välkommen med din ansökan! Vid frågor om tjänst eller rekryteringsprocess, vänligen kontakta Karin Baeck karin.baeck.ext@veolia.com.

Vi på Veolia Water Technologies vet att vissa sökande inte ansöker om de inte tror att de matchar alla kvalifikationer som eftersöks - men vi säger oroa dig inte! Vi vill mycket hellre se din ansökan än att riskera missa din potential.

Dela detta jobb

logo
OFFICE COORDINATOR

Workspace Recruit