karriarguiden.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Östergötlands bästa rekryterare

Ort
Utgår

2023-06-10

Ansök nu

Östergötlands bästa rekryterare

Dina arbetsuppgifter

Tjänsten handlar till stor del om att rekrytera och skapa ett kandidatnätverk inom IT men också att få vara med i säljprocesser och träffa kunder. Vi tycker det är kul att samarbeta med varandra och hjälps åt där det behövs. Denna roll innebär ett dynamiskt arbete med goda möjligheter att få vara med och påverka både var du själv är samt var Centric är om 2 eller 3 år.

Vi sitter i nyrenoverade lokaler mitt i city i Linköping. För oss är det lika viktigt att ses på kontoret som det är en självklarhet att kunna jobba hemifrån. 

Dina arbetsuppgifter kommer till stor del handla om att träffa mycket människor. Kandidater och konsulter i huvudsak men också nya och befintliga kunder. Linkedin är ett superbra verktyg för dig och du kommer kontakta, skapa nätverk och kommunicera med personer via plattformen. Idag använder vi Linkedin för att searcha fram våra nästa stjärnor samt att hålla kontakten med många av de vi redan träffat. Du kommer också utforma jobbannonser där vi får ett inflöde av arbetssökande personer.

I Linköping har vi vuxit från 8 till 50 konsulter på 4 år och vi ser väldigt positivt på framtiden där vi behöver dig som rekryterare för att bygga oss ännu starkare! 

Du ingår i rekryteringsteamet för Centric Sverige där erfarenheter och tips delas mellan regionskontoren. Det innebär att du kan nörda ner dig precis hur mycker du vill inom just rekryteringsområdet. Det är viktigt att du blir en ambassadör för Centric i kontakt med de kandidater du träffar över en intervju för alla som söker jobb hos oss oavsett om det landar i en anställning eller inte ska få en positiv kandidatupplevelse i kontakt med Centric.

Rekrytering är verkligen ett hantverk. En process som går att utveckla och förädla och kanske till och med kräver det. Rekrytering som hantverk kommer du få lära dig, om du inte redan har arbetat med det. Den mer kritiska delen av din roll handlar om att förstå IT. Därför ser vi att du har en god IT-mognad - alltså att du förstår kundens behov samt att du förstår vad personen du intervjuar faktiskt kan och inte kan. Din IT-kompetens är viktig och något vi gärna ser att du redan har med dig.

Din profil och kvalifikationer

Är du, eller har varit, rekryterare, konsult eller kanske konsultchef inom IT så ser vi det som meriterande för denna tjänst. Det är också meriterande om du har erfarenhet av att publicera texter. Du skriver annonser, kandidatpresentationer och meddelanden till kandidater vilket ställer höga krav på din kommunikation i skrift.

Vi tror att du är prestigelös, social och framåtlutad. Du tar ett stort eget ansvar och kan leda dig själv genom en effektiv arbetsdag. Du gillar att samarbeta och jobba i ett mindre team och har inga problem med att prioritera om din arbetsuppgifter med kort varsel om så krävs.

Vi värderar personlighet högt i denna rekrytering – så din personlighet överglänser den formella erfarenheten. Så länge du har viljan och drivet så löser vi resten tillsammans. Sök gärna rollen och träffa oss på Centric!

Vad vi erbjuder

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning. Vi har kontor mitt i city i Linköping med närheten till restauranger och goda kommunikationsförbindelser. Vi erbjuder dig kontinuerlig kompetensutveckling tillsammans med ett roligt gäng med mycket värme och humor. Vi är både professionella och personliga i våra relationer. Vi tillämpar flexibel arbetstid och arbetsplats samt har en genomtänkt onboardingprocess för att du ska få den bästa förutsättningen till att få en bra start hos oss.
 
Förutom att du kommer bli en del av vårt grymma team i Linköping så kommer du också att ha kollegor i Örebro, Stockholm, Göteborg, Malmö och Norge. Centric Professionals AB ingår i den holländska Centrickoncernen som är ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med ca 4200 anställda i Europa.

Låter det intressant? Urvalet sker löpande så registrera din ansökan till oss på Centric redan idag.

 

 

Dela detta jobb

Logga
Östergötlands bästa rekryterare

Centric Professionals AB