karriarguiden.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Projektledare till lokalprojekt

Företag Jurek
Ort
Utgår

2023-06-30

Ansök nu

Projektledare till lokalprojekt

Just nu söker vi en projektledare till uppdrag inom lokalprojekt på myndighet i Stockholm. Har du tidigare erfarenhet av fysisk kontorsflytt eller omdisponering av lokaler? Då kan det vara dig vi letar efter!

Arbetsbeskrivning

I uppdraget ingår dels att arbeta operativt med myndighetens omdisponering av lokalerna, vars yta upptar 1 423 kvadratmeter, dels att förbereda för att lämna över arbetet till linjeorganisationen. I det operativa arbetet förväntas Projektledaren både leda och ledas i arbetsgruppen för lokalprojektet. Medlemmarna i arbetsgruppen utgår från ordinarie verksamhet och är utredare, administratör och säkerhetsansvarig.

Som projektledaren förväntas du bidra konkret i arbetet vilket innebär att du deltar i möten där kontorsomställningen planeras, men också vara den som står för genomförandet i stor utsträckning. Arbetet med omdisponeringen av lokalerna kommer att läggas på totalentreprenad och Projektledaren är en av dem som är länken med hyresvärd och projektbyggledare och verksamheten i övrigt.

Vi ser att du är lyhörd mot verksamhetens behov samtidigt som denne är mån om att kontorsomställningen flyter på utifrån aspekter som till exempel arbetsmiljö och tilldelad budget.
Du förbereder också arbetet för överlämning till förvaltning genom att säkerställa att all dokumentation finns på plats, att eventuella rutiner eller planer har justerats utifrån de nya kontorsförutsättningarna och ger goda förutsättningar för ordinarie personal att ta över det nya kontoret.

Vidare rapporterar du ditt arbete till ledningen som löpande får avstämningar av arbetet, muntligen och skriftligen.

Vem är du?

Du ska uppfylla följande krav;

  • Avslutad gymnasieutbildning, eller likvärdigt

  • Minst tre (3) års arbetslivserfarenhet som projektledare

  • Tidigare erfarenhet av fysisk kontorsflytt, förtätningsprojekt eller omdisponering av lokaler

  • Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, tal och skrift

Vad vi erbjuder

Ett konsultuppdrag på heltid 100% med start så snart möjligt (omgående) och löper till den 31 januari 2024. Du kommer arbeta centralt i Stockholm, Torsgatan och arbetstiden kommer förläggs på kontoret under normala kontorstider.

Detta är ett konsultuppdrag och du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Det finns även möjlighet att gå in som Jureks underkonsult. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Kajsa Lidén på kajsa.liden@jurek.se

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Om Jurek

Jurek är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

Dela detta jobb

Logo
Projektledare till lokalprojekt

Jurek