karriarguiden.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

PROJEKTLEDARE TILL SVENSKA KYRKAN I JÖNKÖPING

Ort
Utgår

2023-10-15

Ansök nu

PROJEKTLEDARE TILL SVENSKA KYRKAN I JÖNKÖPING

Är du initiativrik, nyfiken och drivs av att göra idéer till handling? Nu finns en unik möjlighet inom Svenska kyrkan för dig som vill arbeta med Projektledning! Jönköpings församling vill vara en kyrka som kombinerar den stabilitet som våra kyrkorum ger med att finna nya mer mobila former för församlingslivet och söker nu en Projektledare som vill utveckla Sofiagården till mötesplatsen för alla. Låter detta intressant? Läs mer nedan.

Om tjänsten
Hos oss på Sofiagården gestaltar vi församlingens grunduppdrag och anpassar oss till en ständigt växande kommun. Med en utvecklingskurva som öppnar dörrar för förändring och möjligheter, är det nu dags att forma framtidens Sofiagården – en plats som sträcker sig över gränserna för att välkomna fler till vårt sammanhang.

Vår vision är klar – Sofiagården ska vara en levande mötesplats för alla! Vi ser fram emot att skapa en plats som andas öppenhet och samhörighet, där stora och små samlingar får utrymme för såväl kyrkliga aktiviteter, som externa möten. Vi vill att det ska bli en plats för berörande möten, berikande utbildningar, minnesstunder och dopkalas, men även den naturliga mötesplatsen för externa möten.

Vi söker nu efter en entusiastisk Projektledare som vill vara med och skapa denna förvandling. Du kommer att ingå i ett arbetslag med skiftande kompetenser, och din roll blir att projektleda arbetet mot att göra Sofiagården till mötesplatsen för alla.

Arbetsuppgifter

  • Utveckling av verksamheten på Sofiagården, både internt och externt.

  • Ansvar för lokaler och deras kontinuerliga förbättring och underhåll.

  • Marknadsföra Sofiagården som den självklara platsen för möten, minnesstunder och mycket mer.

  • Bokningar av lokaler och se till att allt flyter smidigt för våra gäster.

  • Säkerställa tillgång till förstklassiga livsmedel och förbrukningsvaror.

  • Se till att alla samlingar i Sofiagården är väl omhändertagna med förnämlig förtäring.

Vem är du?
Vi vill arbeta med dig som är nyfiken, ansvarsfull och som gillar att förverkliga idéer. Med en självständig arbetsstil kombinerat med en enastående samarbetsförmåga, tar du oss mot en gemensam framtid. Ordningssinne och estetisk fingertoppskänsla kommer naturligt för dig, och du vet hur du skapar en atmosfär som välkomnar alla.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från servicesektorn, som hotell- eller konferensbranschen. Kompetens inom marknadsföring och projektledning är en stark merit, och om du har tidigare erfarenhet från arbete inom Svenska kyrkan blir vi extra glada.

Om verksamheten
Svenska kyrkan Jönköping, Växjö stift, gestaltar församlingens grundläggande uppdrag i en dynamisk kontext som växer med knappt 2000 invånare om året i en kommun som på sikt tar höjd för 200 000 invånare. En utvecklingskurva som påverkar och förändrar förutsättningarna för invånare, näringsliv, föreningsliv och kristna församlingar som vår. Jönköpings församling arbetar med utgångspunkt i tio kyrkor, organiserade i tre geografiska verksamhetsområden. Församlingen driver tre förskolor, familjerådgivning, samtalsmottagning och diakonimottagning. Vi finns på sjukhuset, på högskolan och i kriminalvården. Begravningsverksamheten arbetar i fyra verksamhetsområden.

Praktisk information
Placeringsort är Sofiagården i centrala Jönköping. Tjänsten är en tillsvidareanställning hos Svenska Kyrkan Jönköping. Poolia hanterar enbart rekryteringsprocessen. Intervjuer och urval sker löpande, vamrmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ansvarig Rekryteringskonsult är Linnea Broman på 072 078 83 17.

 

 

Dela detta jobb

logo
PROJEKTLEDARE TILL SVENSKA KYRKAN I JÖNKÖPING

Workspace Recruit