karriarguiden.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Rekryteringskonsult till Borås

Företag Mpya Finance AB
Ort
Utgår

2023-10-13

Ansök nu

Rekryteringskonsult till Borås

Vill du vara med och öppna dörren till Mpya Finance i Borås?

Kanske blir du Mpya Finance nya och även första rekryteringskonsult på plats i staden?

Är du redo för att fortsätta din resa med oss? Är du en erfaren rekryteringskonsult och känner att nu är tiden rätt för att ta steget och göra en Mpya?

Vill du utvecklas och samtidigt vara en del i en jamii ya kipekee? Då kan Mpya Finance vara helt rätt för just dig! (Om du undrar, betyder Mpya nytänkande och jamii ya kipekee betyder unik gemenskap på Swahili). Vi söker med andra ord en person som vill göra något nytt, och som söker en unik gemenskap.

Bli en av oss. Det blir roligare så.

Till vårt kontor i Borås söker vi nu en erfaren rekryteringskonsult. Som rekryteringskonsult kommer du att tillsammans med kompetenta kollegor ansvara för och genomföra rekryteringsuppdrag åt våra kunder. Det innebär att bearbeta marknaden, etablera och fördjupa relationer med kunder samt genomföra affärer.

Som rekryteringskonsult driver du hela rekryteringsprocessen, från kravprofil och annonsering till urval, intervjuer, kandidatpresentationer till att använda analysverktyg och färdighetstester.

Det krävs enastående människor för att erbjuda enastående tjänster inom ekonomi och finans. Vi på Mpya Finance älskar det vi gör och drivs av att leverera nytänkande, upptäcka möjligheter och se människan. Vi tar hand om varandra, vi ser varandra och vi jobbar för laget. En för alla – alla för en. Allt för att bidra med kunskap och engagemang hos våra kunder och samtidigt ha roligt på jobbet!

Kan du checka av?

Vi söker dig som är utbildad ekonom och har arbetat i en roll där du har haft ett helhetsansvar för hela rekryteringsprocessen. Du har erfarenhet av att arbeta med rekrytering av chefer eller specialister inom ekonomiområdet och känner dig trygg inom ekonomifunktionens olika delar. Vidare så har du erfarenhet av tjänsteförsäljning.

Du kommunicerar med lätthet på svenska och engelska i både tal och skrift. Som person drivs du av både det affärsmässiga, konsultativa och det personliga i rollen. Du är social och brinner för att ständigt för att bredda och utveckla ditt kontaktnät. Du har bilkörkort.

Hur gör jag nu?

Du ansöker online och vi kallar löpande till intervjuer, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Regionchef Carl Friberg, telefon 073-073 36 71 carl.friberg@mypa.se alternativt Konsultchef Ida Eriksson, telefon 072-999 67 03 ida.eriksson@mpya.se Vi berättar gärna mer eller varför inte kolla in och bläddra i vår fina kulturbok!

Dela detta jobb

Rekryteringskonsult till Borås

Mpya Finance AB