karriarguiden.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

REKRYTERINGSKONSULT TILL POOLIA I LULEÅ

Ort
Utgår

2023-06-24

Ansök nu

REKRYTERINGSKONSULT TILL POOLIA I LULEÅ

Har du tidigare erfarenhet av rekrytering, ledarskap eller sälj och vill ta nästa steg i din karriär? Då finns din nästa utmaning hos oss på Poolia i Luleå! Teamet på Poolia Norr är ett drivet, kompetent och ambitiöst team som älskar utveckling. Vi växer och stärker nu upp vårt kontor med ytterligare rekryteringskonsulter som ska arbeta relations- och affärsinriktat mot kunder och med hela rekryteringsprocessen. Du erbjuds en utvecklande och utmanande roll samt en möjlighet att växa tillsammans med oss. Urval av intervjuer sker löpande, ansök redan idag och bli en del av Poolia Norr!

Om tjänsten

I rollen som rekryteringskonsult har du ett helhetsansvar för dina rekryteringsuppdrag, från försäljning till uppföljning med kund och kandidat. Din arbetsdag kan bestå av bland annat säljmöten med befintliga kunder, intervjuer och teståterkoppling med kandidater, bearbetning av potentiellt nya kunder samt uppföljning av utförda rekryteringar. Vi erbjuder dig en formbar roll där du har stora möjligheter att själv styra din inriktning inom ramen för Poolias specialistområden. Du arbetar både självständigt och tillsammans med andra rekryteringskonsulter, säljare och konsultchefer där vi bidrar till varandras framgångar genom samarbete. På Poolia har du förmånen att arbeta med erfarna, drivna och kompetenta kollegor, där vi arbetar effektivt med hjälp av ett känt varumärke. Du har dessutom stöd av en kvalitetssäkrad process, marknadens bästa digitala verktyg och tillgång till en stor kandidatbank.

Vem är du?

Vi söker dig som är på jakt efter något nytt och spännande! Som person bör du vara nyfiken, kommunikativ och kunna ta egna initiativ. Nyfikenhet och en stark förmåga att driva dina egna processer är en fördel som rekryteringskonsult hos oss. För att bli framgångsrik i denna roll är det viktigt att du är övertygande och målinriktad. Du drivs av affären och resultatet samt av mötet med människor – kunder och kandidater. Vi är öppna när det gäller din erfarenhetsnivå och bakgrund, men tror att du har en driven och självständig personlighet och du vill ständigt utvecklas i din roll. Vi ser gärna att du har någon erfarenhet av rekrytering, bemanning och/eller försäljning. För att axla denna roll bör du vara resultatdriven och med starkt fokus på möte med individer samt en helhetsöverblick av affären och marknaden i stort. Du är energisk och trivs bäst i en händelserik miljö med stort eget ansvar och många sociala kontakter. Du är självgående och driver rekryteringsaffären självständigt, men samarbetar även väl tillsammans med dina kollegor på Poolia. Vi värdesätter flexibilitet och för oss är frihet under ansvar ett vinnande koncept!

Bra för dig att veta

  • Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

  • Arbetstider är förlagda måndag-fredag 08.00-16.30 med flex möjligheter

  • Poolias kontor i Luleå ligger på Trädgårdsgatan 20.

Vid eventuella frågor: Kontakta Poolias Norr VD Rebecca Vall på 072-534 43 40.

Om verksamheten

Hos oss hittar du de bästa medarbetarna och de bästa jobben – och vi hjälper dem att hitta varandra genom att matcha rätt kandidat mot rätt uppdrag. Genom mer än 30 års erfarenhet, specialisering, arbetsmetodik och vårt engagemang har vi lärt oss vad rekrytering och uthyrning av chefer och specialister innebär. Som bemannings- och rekryteringsföretag bidrar vi till våra kunders framgång genom engagerad och kvalificerad kompetens.

Vi erbjuder dig en härlig arbetsplats i ett trevligt team där det finns stora möjligheter att växa vidare och utvecklas. Det är människorna som gör Poolia och det är de som är den viktigaste tillgången för oss. Därför vill vi göra allt för att du ska trivas, utvecklas och må bra. Vi ska helt enkelt vara branschens bästa arbetsgivare. Tillsammans med dig vill vi fortsätta att göra det vi är bäst på – att hitta rätt individ på rätt plats, alltid!

 

Dela detta jobb

logo
REKRYTERINGSKONSULT TILL POOLIA I LULEÅ

Workspace Recruit