karriarguiden.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Röstmottagare till Nacka Kommun EU Valet 2024

Företag Bemannia AB
Ort
Utgår

2024-05-15

Ansök nu

Röstmottagare till Nacka Kommun EU Valet 2024

Vill du vara delaktig i arbetet med EU-valet 2024 i Nacka Kommun? Vi söker nu flertalet röstmottagare som kommer att arbeta ute i röstningslokalerna!

Om uppdraget

Den 9 juni är det val till Europaparlamentet och du kan förtidsrösta från och med den 22 maj. Nu söker vi flera röstmottagare som tillsammans kommer att arbeta i röstningslokaler runt om i Nacka kommun under förtidsröstningen

Som röstmottagare gör du det möjligt för väljare att utöva sin demokratiska rättighet – att kunna rösta i fria, hemliga och direkta val. Dina arbetsuppgifter består främst av ta emot väljarnas förtidsröster. Förtidsröstningen att har öppet varje dag från den 22 maj, så arbetet som röstmottagare genomförs både på vardagar och helger.

Vi söker röstmottagare för tre olika uppdrag:

Röstmottagare i röstningslokal
I varje röstningslokal arbetar 2-5 röstmottagare samtidigt med att ta emot väljarnas förtidsröster varav en röstmottagare är utsedd till teamledare.

Ambulerande röstmottagare
Minst två röstmottagare som ska ta emot röster på institutioner såsom särskilt boende för äldre och sjukhus samt göra hembesök för att ta emot röster av väljare som inte kan ta sig till en röstningslokal. 

Röstmottagare för mottagning på valnatten
Under natten mellan 21:00 - 02:00 arbetar 12 personer med att ta emot valdistrikten i Nacka stadshus. För detta uppdrag krävs en särskild kortare utbildning som sker vid arbetspassets inledning.

Dina arbetsuppgifter

Öppettiderna på röstningslokalerna varierar något men som längst är lokalerna öppna mellan 10:00-19:00, efter stängning sker efterarbete på upp till en timme. Arbetspassen kommer vara 4,5 h långa.

Uppdraget börjar med en obligatorisk utbildning innan uppdraget startar.

Arbetsuppgifterna innefattar att:

 • Ta emot röster och föra väljarförteckning

 • Hålla ordning och reda i lokalerna

 • Bemöta och bistå väljare professionellt, vänligt och korrekt

Dina kvalifikationer

 • Tillgänglig för hela perioden 22 maj till 9 juni

 • Stresstålig, serviceinriktad och noggrann

 • Förmåga att samarbeta

 • Talar god svenska

 • Genomgå den utbildning som krävs för att vara röstmottagare (lagkrav)

 • Fyllt 18 år

 • Tillgång till BankID under arbetstid

Du får inte själv kandidera på någon av valsedlarna som finns i röstlokalen.

Meriterande 

 • Tidigare arbetat som röstmottagare

 • Tidigare arbetat inom serviceorienterat yrke

Vad vi erbjuder dig

Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan

Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Ladda gärna upp ditt cv i word-format och på svenska. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, 2024-05-15.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare, Pernilla Gärdén, pernilla.garden@bemannia.se

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid  pernilla.garden@bemannia.se

 Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med merparten av Sveriges Myndigheter och Sveriges kommuner, dess förvaltningar och bolag. Bemannia är medlem i Kompetensföretagen och är ett auktoriserat Bemanningsföretag och Rekryteringsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna, SEKO samt LO och Hotell- och Restauranganställdas förbund. Bemannia är certifierat enligt SS-EN ISO 9001:2015, Ledningssystem för kvalitet, SS-EN ISO 14001:2015, Miljöledningssystem – krav och vägledning, SS-ISO 45001:2018, Ledningssystem för arbetsmiljö och SS-ISO/IEC 27001:2013 Ledningssystem för informationssäkerhet

Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 40 år. 

Dela detta jobb

Logo
Röstmottagare till Nacka Kommun EU Valet 2024

Bemannia AB