karriarguiden.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Sommarvikarier och studenter till kommande uppdrag

Företag Jurek
Ort
Utgår

2023-06-30

Ansök nu

Sommarvikarier och studenter till kommande uppdrag

Är du student eller av andra anledningar söker ett sommarjobb? Skicka in din ansökan till oss på Jurek så har vi möjlighet att höra av oss när spännande matchningar dyker upp hos våra kunder inför sommaren!

Arbetsbeskrivning 
Vi söker nu för kunders räkning, inom flera olika branscher, studenter och vikarier för konsultuppdrag över sommaren. Vi får ofta förfrågningar på administratörer, receptionister och andra serviceyrken med olika kompetensinriktningar. Vi vill gärna komma i kontakt med dig som vill arbeta inom dessa yrken under sommarperioden. Vi på Jurek Business Support är ett av Jureks affärsområden och har kunder vars verksamhet opererar både nationellt och internationellt.  

Vanligt förekommande tjänster:

  • Reception

  • Kundtjänst

  • Order

  • Administration

  • Juristassistent

  • Executive Assistant

Vem är du?
Vi söker dig som studerar eller vill vikariera under kommande semesterperiod 2023. För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du är ansvarfull som person och det faller sig naturligt med struktur och ordning och reda. Fortsatt är du noggrann och har ett öga för detaljer där du tycker om att ha ett ägandeskap över dina arbetsuppgifter. Du har god vana av att arbeta i Officepaketens alla delar; Word, PowerPoint och Excel samt  talar och skriver flytande på både svenska och engelska. Ute hos kund representerar du Jurek och delar våra värderingar kring att vara en god kollega och konsult.

Du erbjuds
Du kommer att vara anställd i Jureks uthyrningsverksamhet och vara stationerad ute hos vår kund i Stockholmsområdet. Utifrån kundens behov kan du erbjudas en anställning på både hel- och deltid. Som konsult hos oss har du möjligheten att prova på olika uppdrag och uppdragslängder där du samlar många arbetslivserfarenheter. Vi på Jurek erbjuder marknadsmässiga löner och förmåner. Som konsult har du en engagerad konsultchef som följer upp att du trivs, utvecklas men som också finns tillgänglig för coaching när du vill gå vidare i nästa steg i din karriär. Vid frågor kring uppdrag och vår verksamhet är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Mikaela Danilovic på mikaela.danilovic@jurek.se  Välkommen med din ansökan redan idag på www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.eller Felicia Pettersson på felicia.pettersson@jurek.se

Om Jurek rekrytering och bemanning
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, Life Science, HR, administration samt marknad och management. När du skickar in din intresseanmälan för nya uppdrag eller tjänster nedan, hamnar du i vårt nätverk och kan matchas med konsultuppdrag eller fasta tjänster.

Alla aktuella tjänster/uppdrag – följ oss gärna på vår hemsida www.jurek.se och på LinkedIn.

 

 

Dela detta jobb

Logo
Sommarvikarier och studenter till kommande uppdrag

Jurek