karriarguiden.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Specialist inom Compensation & Benefits till Lidl

Företag Jurek
Ort
Utgår

2023-10-12

Ansök nu

Specialist inom Compensation & Benefits till Lidl

Lockas du av att arbeta i en organisation som aktivt och engagerat arbetar för att vara en trygg, attraktiv och utvecklande arbetsgivare där man har kul tillsammans? Är du en strukturerad och nyfiken person som lockas av Comp & Ben området och som vill utveckla och ta det till nästa nivå? Då ska du söka rollen som Specialist inom Compensation & Benefits på Lidl!

Lidl är Europas största matvarukedja och har sedan 2003 funnits på den svenska marknaden. Lidl Sverige har, med sina 5500 medarbetare och 205 butiker, för tredje året i rad utsetts till en Top Employer certifierad arbetsgivare. Vill du vara med på vår fortsatta resa?

Om rollen
I rollen som Specialist inom Compensation & Benefits ingår du i ett varmt och engagerat team om 5 personer som består av en lönechef och fyra lönespecialister. Du kommer att ha det övergripande ansvaret för att hålla ihop och utveckla det totala kompensationserbjudandet för våra anställda med målsättningen att attrahera, motivera och behålla talangfulla medarbetare. I rollen kommer du att ha många kontaktytor internt, både nationellt och internationellt, samt med externa samarbetspartners.

Dina ansvarsområden och arbetsuppgifter innefattar bland annat:

  • Ansvar för underhåll och utveckling av vårt Compensation & Benefitpaket
  • Benchmarking för att utvärdera vår befintliga ersättningsstruktur
  • Ansvar för vår förmånsportal (Benify)
  • HR- och löneadministrativa uppgifter (registrera lönerelaterade underlag samt beräkna, analysera, betala ut och bokföra löner)
  • Intern och extern rapportering av HR-data
  • Delta i projekt som omfattar lön- och HR-administration

Vem är du?
Vi söker dig som är positiv, nyfiken och har ett starkt engagemang och vilja att utvecklas och lära dig nya saker. Du har en god administrativ förmåga, är noggrann och strukturerad. Vidare trivs du i en föränderlig miljö, har ett lösningsorienterat förhållningssätt och är bra på att prioritera och självständigt driva ditt arbete framåt. Att skapa goda relationer och jobba tillsammans med andra är naturligt för dig. Då tjänsten innefattar både externa och interna kontakter har du god kommunikationsförmåga och kan formulera dig väl i tal såväl som skrift.

För att lyckas i rollen ser vi att du har arbetat som lönespecialist eller motsvarande med viss kompetens inom Comp & Ben-området, gärna i en verksamhet med både kollektivanställda och tjänstemän. Vidare ser vi att du är van att arbeta i olika system har goda Excelkunskaper. Erfarenhet av SAP HR och detaljhandeln är meriterande.

Vi erbjuder
För oss på Lidl är det viktigt att våra medarbetare trivs - på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart, tillsammans och ha kul. Eftersom vi växer, kan du växa. Snabbt. Inom din egen roll, eller mot en annan. På samma plats, eller någon annanstans. Inom butik, lager, kontor. Lokalt, nationellt eller globalt. Vi stöttar dig på din resa mot mer ansvar och nya utmaningar!

Du blir del av ett team där alla kavlar upp ärmarna och hjälps åt. Ibland hittar du oss på vårt toppmoderna huvudkontor, där vi har tillgång till gym och har härligt rabatterade priser i restaurangen, men givetvis har vi också möjlighet till flexibelt distansarbete. Som övriga förmåner har du allt från friskvårdsbidrag och medarbetarrabatt i våra butiker till bra semestervillkor samt tillgång till mängder av erbjudanden via vår förmånsportal. Självklart omfattas du också av kollektivavtal. Vi möjliggör en rättvis lönesättning inom företaget genom ett icke-diskriminerande lönesystem.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar Lidl med Jurek HR. Du söker tjänsten via annonsen på jurek.se och intervjuer kommer att ske löpande varför vi ser fram emot att få din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om rollen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Cecilia Strååt på cecilia.straat@jurek.se alt 076-002 69 75. Vi vill uppmärksamma dig på att återkopplingen kan komma att dröja något då vi nu går in i en semesterperiod.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Logo
Specialist inom Compensation & Benefits till Lidl

Jurek