karriarguiden.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Spontanansökan till Maxkompetens Skåne/Blekinge

Företag Maxkompetens
Ort
Utgår

2023-12-31

Ansök nu

Spontanansökan till Maxkompetens Skåne/Blekinge

Söker du jobb eller är ute efter nya utmaningar? Vi på maxkompetens är ständig på jakt efter nya kandidater till en rad olika tjänster. Vissa tjänster tillsätts till och med innan vi hunnit publicera en annons. Oftast har vi då redan fått in en ansökan här via spontanansökan. Så om du ser dig om efter nya möjligheter skicka då in en spontanansökan till oss!

Vi på maxkompetens arbetar brett med rekrytering och bemanning inom flera olika branscher, så oavsett vilket bakgrund du har så är du välkommen med din ansökan.

Din ansökan behöver innehålla:
- CV
- Kortare beskrivning av dig
- Kortare beskrivning av vad du vill jobba med

Vi ser löpande över urvalet och går igenom ansökningar i spontanansökan så tveka inte att skicka in din! Välkommen!

Vi Erbjuder Dig

Vi sätter oerhört stort värde på dig som medarbetare hos oss på Maxkompetens. Hos oss får du en personlig och prestigelös konsultchef vars främsta uppgift är att du ska trivas på din arbetsplats oavsett om du arbetar en kort period eller flera år som anställd hos oss. Exempel på kontakt med din konsultchef är lunch, fika, telefonavstämningar, Afterwork, teams-möten och möte ute hos kundföretaget.

Vi vill inget hellre än att hjälpa dig att utvecklas och lyckas i din jobbkarriär. Samtidigt ger vi dig branschens bästa friskvårdsersättning. Självklart erbjuder vi dig en formell trygghet när det kommer till allt det arbetsrättsliga såsom lön, semester, arbetsmiljö, friskvård, pension och sjukfrånvaro som medföljer stämpeln av att vara ett auktoriserat bemanningsföretag. Hoppas att du vill hänga med oss!

Om Maxkompetens

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003. Vi har kunduppdrag i hela landet och kontor i; Stockholm, Växjö, Kristianstad, Halmstad, Borås & Göteborg. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 250 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.

Dela detta jobb

logo
Spontanansökan till Maxkompetens Skåne/Blekinge

Maxkompetens