karriarguiden.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Student sökes för extrajobb som receptionist till Cibes i Gävle

Företag PerformIQ
Ort
Utgår

2023-04-30

Ansök nu

Student sökes för extrajobb som receptionist till Cibes i Gävle

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Letar du efter ett utvecklande deltidsarbete? Då kan det här vara någonting för dig!

Som receptionist är du företagets ansikte utåt. En stor del av arbetet handlar om att ge ett gott bemötande och hänvisa kunder, besökare och återförsäljare till rätt person inom bolaget, både via telefon, mail och på plats.
Arbetsuppgifter som kan förekomma är:
* Registrera och välkomna gäster i receptionen
* Ansvara för växeltelefon
* Administrera företagets infomail
* Hanterar inkommande och utgående post
* Hantera lunchbeställningar

Personprofil
För denna roll söker vi dig som studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning. Som person är du självgående och strukturerad. Vidare har du en känsla för service och bemöter andra professionellt och med glädje. I denna roll lägger vi stor vikt vid din personlighet. Det är meriterande om du har erfarenhet av att tidigare ha arbetat inom något serviceyrke.

För att lyckas i rollen som receptionist krävs att du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Vid behov
Arbetstid: Dagtid
Plats: Gävle

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i denna roll. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQs värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.

I denna rekrytering samarbetar Cibes Lift med PerformIQ. Skicka in din ansökan genom att trycka på ”ansök”. Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Sofie Lindström på mailadress sofie.lindstrom@performiq.se

Företagspresentation
Cibes Lift Group är Europas ledande tillverkare av utrymmeseffektiva, modulbaserade hissar av svensk kvalitet och design. Produkterna är anpassade för den offentliga och privata marknaden. Försäljning, montage och underhåll tillhandahålls av företagets globala nätverk av dotterbolag och partners. Cibes har sitt huvudkontor i Gävle och har + 1000 anställda, ett samarbetsnätverk i över 50 länder och dotterbolag i ett 20-tal länder. Försäljningen 2021 uppgick till 1,8 miljarder SEK.

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet.

Dela detta jobb

logo
Student sökes för extrajobb som receptionist till Cibes i Gävle

PerformIQ