karriarguiden.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Svenska Foder söker samordnare till Hällekis!

Ort
Utgår

2023-10-28

Ansök nu

Svenska Foder söker samordnare till Hällekis!

Om företaget
Svenska Foder AB är leverantör av foder och växtodlingsprodukter till lantbruket och cerealieprodukter till livsmedelsbranschen. Verksamheten omfattar foderväxtodling, spannmål samt affärsområdet Service där butikskedjan Djur & Natur och Svenska Foder Energi ingår. Svenska Foders huvudriktning är att vara producent och grossist med ett väl utbyggt distributions- och försäljningsnät i nära samarbete med återförsäljare.

Dina arbetsuppgifter
Söker du ett arbete som ständigt bjuder på nya utmaningar samt mycket eget ansvar och som dessutom innebär variationsrika arbetsdagar? Då kan detta vara rätt tjänst för dig! Just nu söker vi på Premier en samordnade till Svenska Foders fabrik i Hällekis!

Rollen som samordnare är både rolig, variationsrik och stundtals utmanande. Att hålla koll på tillgången av råvaror, leveranser, frakter, beställningar och avrop är exempel på några arbetsuppgifter. Utöver detta innebär tjänsten också visst personalansvar då man även är ställföreträdande fabrikschef när ordinarie fabrikschef ej är på plats.
Tjänsten är inledningsvis ett konsultuppdrag med målet att det övergår i en anställning på Svenska Foder. Start för tjänsten är i augusti eller enligt överenskommelse.


Din profil
Vi söker dig som på något sätt har arbetat med planering eller samordning inom tillverkningsindustrin/processindustrin. Har du utöver det erfarenhet av logistiken kring in- och utleveranser, lantbruk eller inköp och avrop är detta mycket meriterande. För att trivas i rollen tror vi att du tycker om att arbeta med människor och ha högt i tak. Vidare är du en person som gillar ordning och reda samtidigt som du trivs med att ha flera uppgifter i gång samtidigt.

Körkort och tillgång till bil, kunskap i office-paketet samt goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav för tjänsten.

Låter det intressant?
Har du frågor, så tveka inte att ringa konsultchef Louise Sköld tel 072 – 402 46 60. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se. Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.
Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!

Om oss
Att arbeta som konsult på Premier
Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Om Premier
Premier är ett auktoriserat rekrytering- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 9 städer och är idag cirka 450 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal, där vi matchar arbetsplatser i alla branscher med rätt kompetens. Vi erbjuder flexibla bemanning- och rekryteringslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.
Hos oss är det viktigt att vår personal har goda och sunda arbetsvillkor, vilket gynnar både kund och konsult. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar samt erbjuda våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Som vi på Premier brukar säga – vi jobbar med bra folk helt enkelt!

 

 

 

 

Dela detta jobb

logga
Svenska Foder söker samordnare till Hällekis!

Premier Service AB