karriarguiden.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Transkriberare till Polisen i Helsingborg

Företag Jurek
Ort
Utgår

2023-04-16

Ansök nu

Transkriberare till Polisen i Helsingborg

Nu söker Jurek en transkriberare för Polismyndighetens räkning. Har du erfarenhet av att arbeta som transkriberare och är intresserad av ett längre konsultuppdrag med start under våren? Läs då vidare och välkommen in med din ansökan! 

Arbetsuppgifter

Som konsult ansvarar du för det dagliga löpande arbetet med transkribering av förhör. Du ska vara ett operativt stöd för verksamheten och stötta avdelningen med transkriberingen.

Vem är du? 

För att vara kvalificerad för detta uppdrag ska du ha: 

  • gymnasieutbildning eller likvärdig utbildning

  • minst ett års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom offentliga myndigheter

  • kunskaper i och erfarenhet av MS Office, särskilt goda kunskaper i Word

  • god förmåga att uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift samt god förmåga att förstå det moderna svenska språket 

Du erbjuds

Tjänsten är på 100%, mellan klockan 8-16.30, lunch 30 minuter. Önskad start är så snart som möjligt säkerhetsprövningen är genomförd och godkänd, men senast 1 juni 2023. Konsultuppdraget förväntas löpa i 12 månader med ev. förlängning i sex månader. Arbetet måste utföras på plats, distansarbete är ej möjligt. 

Du erbjuds ett konsultuppdrag via oss hos vår kund med en god kontakt med din konsultchef och andra förmåner. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Livija Bekkhus på livija.bekkhus@jurek.se

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

Dela detta jobb

Logo
Transkriberare till Polisen i Helsingborg

Jurek