karriarguiden.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Trygg rekryteringskonsult för långsiktigt uppdrag via Jurek HR

Företag Jurek
Ort
Utgår

2023-06-30

Ansök nu

Trygg rekryteringskonsult för långsiktigt uppdrag via Jurek HR

Är du en erfaren rekryteringskonsult som söker ditt nästa uppdrag innan alternativ efter sommaren? Brinner du för att attrahera, rekrytera och engagera de allra bästa talangerna? Är du van att arbeta som en partner till rekryterande chefer med en förmåga att utmana, utveckla och driva? Då har vi ett spännande uppdrag för dig!

Arbetsbeskrivning

I rollen som Talent Acquisition Specialist hos vår kund kommer du fungera som business partner till en dedikerad affärsenhet, där du förväntas stödja dem i att hitta rätt kompetens, vid rätt tidpunkt. Du kommer driva rekryteringsprocesser från start till slut samt fungera som rådgivare gentemot rekryterande chefer.

Du tillhör ett skandinaviskt Talent Acquisition team om totalt fyra personer, som delar kunskap och samarbetar för att säkerställa ett kvalitativt arbete kring kompetensförsörjning. Som Talent Acquisition Specialist arbetar du som generalist och rekryterar till en bredd av roller. Trivs du i en autonom roll där du ges ett stort ansvar, kan detta verkligen vara en möjlighet för dig.

Vem är du?

Personer vi söker till denna roll har flerårig erfarenhet av rekrytering, med en förståelse för hur man bäst hittar, lockar och bedömer kandidater. Vi tror att du har några års erfarenhet av rekrytering och har du sedan tidigare konsultat, kan det vara till din fördel. I grunden har du sannolikt en akademisk examen inom HR eller motsvarande som bedöms likvärdigt.

Dina personliga egenskaper spelar en central roll och vi letar efter dig som är:

  • Initiativtagande och självständig i ditt arbetssätt

  • En naturlig lagspelare som vill arbeta tillsammans och bidra till teamets framgång

  • Duktig på att prioritera och hantera flera parallella processer

  • Prestigelöst förhållningssätt!

  • Van att arbeta processinriktat, med ett strukturerat arbetssätt

Om uppdraget

Detta är ett konsultuppdrag via Jurek HR med start antingen i juni alternativt augusti och därefter löpande cirka ett år framåt, med chans till förlängning för rätt person. Uppdraget är med placering i Kista, där vår kund erbjuder en hybridlösning och därmed möjlighet att arbeta hemifrån. Urval och intervjuer hanteras löpande och vi hoppas tillsätta uppdraget så snart som möjligt, så är detta en intressant möjlighet för dig – sök direkt!

Vid frågor rörande uppdraget är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef My Andersson på my.andersson@jurek.se.

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Dela detta jobb

Logo
Trygg rekryteringskonsult för långsiktigt uppdrag via Jurek HR

Jurek