karriarguiden.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Avesta kommun

Vad säger våra medarbetare?

Emma

Förskollärare

Maja Ökvist och Emma Sundin

Sjuksköterskor

Förskolläraren Emma har bott på flera platser i både Sverige och världen. Men nu är hon tillbaka i staden i hennes hjärta: Avesta. Utöver själva platsen ser hon tre saker som avgörande för att hon trivs bra som förskollärare i Avesta kommun: bra chefer, tydliga arbetssätt och många möjligheter till kompetensutveckling.

Jag kan bara prata för mig själv men min chef har verkligen fått mig att växa, säger Emma.

Läs hela reportaget här.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sjuksköterskorna Emma och Maja arbetar på sjuksköterskeenheten i Avesta kommun där de tillsammans med sina kollegor ser till att hjälpa patienter i sina hem och på kommunens vård- och omsorgsboenden. Att de trivs så bra har mycket med den starka lagkänslan och möjligheterna till vidareutbildning att göra.

Varje dag måste sjuksköterskorna inom hemsjukvården fatta beslut på egen hand, exempelvis om en patient ska vänta eller om den behöver träffa en läkare. Det kräver att du som person är trygg med att arbeta självständigt. Trots att arbetet kräver mycket självständighet så är du dock aldrig ensam. Sjuksköterskorna Emma och Maja utgår från lokaler på Skogsgläntans vård- och omsorgsboende i Avesta kommun, och de båda beskriver att de känner en stark gemenskap med sina kollegor och att sammanhållningen är väldigt stark både bland kollegor och chefer.  Att de trivs så bra har mycket med den starka lagkänslan och möjligheterna till vidareutbildning att göra.  

– Det finns alltid någon att fråga vilket är otroligt skönt, berättar Maja. 

– Klimatet här är otroligt öppet. Vi har aldrig stängda dörrar och man känner aldrig att man stör.

 Emma och Maja ser många fördelar med att arbeta i Avesta kommun vad gäller det geografiska läget. Sjuksköterskeyrket kan vara väldigt stressigt ibland, och lugnet i Avesta bidrar till att de trots det kan hålla huvudet kallt och ha fötterna på jorden.

Läs hela reportaget här.