karriarguiden.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Billerud Skärblacka

På Billerud vet vi att det är tack vare våra medarbetare som vi är ett världsledande företag inom vår bransch av förnybart papper- och förpackningsmaterial. Vi bryr oss om våra medarbetare och arbetar kontinuerligt för att skapa förutsättningar för utveckling och lärande, samtidigt som vi tillsammans arbetar för en hållbar morgondag.

Det finns många sätt att göra karriär på Billerud. Oavsett om du är ingenjör, tekniker, operatör, ekonom eller utvecklare. Vi har 150 olika yrkesroller vilket möjliggör olika karriärvägar inom bolaget. Tänk om en karriär hos oss kunde frigöra din fulla potential?

Skärblacka

I Skärblacka produceras vitt maskinglättat kraftpapper, brunt säckpapper och fluting. Dessutom finns två laboratorier med expertis inom utveckling av förpackningar för livsmedel och medicinska produkter.

Om Skärblacka

Vår produktionsanläggning i Skärblacka, strax utanför Norrköping i Östergötland, är en världsledande tillverkare av högkvalitativt vitt maskinglättat (MG) kraftpapper med bästa möjliga tryck och färgåtergivning, säckpapper av QuickFill®-kvalitet med hög styrka och porositet samt fluting (det vågiga skiktet i wellpapp). Det bruna säckpappret kan fyllas mycket fort utan att de spricker eller skapar damm och används bland annat inom byggindustrin till cementsäckar, men även till förpackningar för livsmedel som socker och mjöl. Det vita maskinglättade kraftpappret används till medicinska förpackningar, brödpåsar, margarin och smörpapper, stålmellanlägg, samt som release liner till hygienprodukter (silikonbelagt papper för skydd av häftande ytor). Flutingen ingår i wellpapp för industriändamål samt för livsmedelsförpackningar. I Skärblacka finns även två laboratorier (Barrier Lab och Seal Lab) med expertkunskap inom barriärer och olika typer av försegling.

Bransch

Production facility

Anställda

620

Huvudkontor

Skärblacka

Adress

Bergslagsvägen 46, 617 30

Webbplats

language

Missa inga jobb från Billerud Skärblacka

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor