karriarguiden.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Att jobba på Carnegie Investment Bank IT

Carnegie genomsyras av en entreprenöriell anda i allt vi gör och organisationen är platt. På Carnegies IT-avdelning i Stockholm arbetar idag cirka 100 personer (varav drygt 60 anställda). ITs uppdrag är att leverera moderna IT-lösningar och professionella tjänster för att stötta företagets kärnverksamhet. Våra utvecklingsteam jobbar enligt Scrum och vi inspireras av SAFe-ramverk i hela vår utvecklingsprocess, från portföljhantering till teamens sprintbacklogg. Personalen på IT är involverade i hela kedjan från idé till färdig produkt.

Som anställd på Carnegie erbjuds man möjligheten till att förvärva värdefulla kunskaper och erfarenheter inom finansmarknaden och förmögenhetsförvaltning, tillsammans med de bästa och mest erfarna experterna och specialisterna. I ett omväxlande och stimulerande arbete i en dynamisk arbetsmiljö där hög kvalitet prioriteras, ges anställda möjlighet till stort ansvar och att påverka resultat.

Förutom ett spännande och utmanande jobb erbjuder vi ett brett utbud av personalförmåner som exempelvis sjukvårdsförsäkring, friskvårdsbidrag, föräldralön, förstklassig företagsrestaurang och ett fördelaktigt pensionsprogram.

Carnegie Professional Development erbjuder de anställda att gå kurser som främjar individuell utveckling och ger möjlighet att växa, både på ett personligt och professionellt plan.

Lagarbete är viktigt på Carnegie, och därför arrangerar vi sociala aktiviteter såväl som olika sportevent, både inom och över avdelningarnas gränser.

Vikten av mångfald

Kunskap behöver korsbefruktas. Att utvecklas inom sådant som man inte direkt arbetar med vidgar perspektiven och stärker den individuella utvecklingen. För att skapa en dynamisk grogrund är det viktigt att låta människor med olika erfarenhet, kunskap och perspektiv mötas. Mångfald och jämställdhet är centralt, både som konkurrensfördel och för att på bästa sätt kunna möta våra kunder.

Bransch

Finanssektor / Investment Bank

Anställda

650

Huvudkontor

Stockholm

Adress

Regeringsgatan 56, 111 56

Lediga jobb från Carnegie Investment Bank IT

DevOps/Cloud Engineer till Carnegie Investment

Stockholm - 28 dagar kvar

Läs mer

.NET Utvecklare/CRM Developer

Stockholm - 25 dagar kvar

Läs mer

Missa inga jobb från Carnegie Investment Bank IT

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor