karriarguiden.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Föräldrakooperativet Gungan

Förskolan Gungan är ett föräldrakooperativ för dig som vill ha inflytande över ditt barns vardag. Vi vill skapa gynnsamma förutsättningar för våra barn att utvecklas i sin egen takt till harmoniska och självständiga individer. Dessutom gör samarbetet mellan pedagoger och föräldrar att vi kan skapa en trivsammare miljö för våra barn. Arbetet på Gungan utgår alltid från barnets mognad och nivå.

Gungan har samma avgiftssystem som kommunala förskolor i Stockholm stad vilket alltså innebär att det inte kostar mer att gå på Gungan jämfört med en vanlig förskola.

Vi har totalt 32 barn uppdelade på två åldersintegrerade avdelningar, Månen och Solen, med 16 barn vardera. Vi har tre förskollärare samt flera barnskötare som arbetar tillsammans med barnen varje dag. Barnen träffas också i tvärgrupper några gånger i veckan baserat på ålder: Myrorna är våra yngsta barn 1-2-åringar, Nyckelpigorna våra 3-åringar, och Humlorna våra 4-5-åringar. Skolklubben är ett särskilt forum för våra 5-åringar att träffas under veckorna.

Vi har två avdelningar på förskolan, Solen och Månen. Såväl barn som personal hör hemma på en av avdelningarna, men träffas mycket i tvärgrupper och vid aktiviteter. Utöver personal i barngrupp har förskolan en egen kock som ofta håller till i förskoleköket.

 

Bransch

Förskoleutbildning

Anställda

5

Huvudkontor

Enskede Gård

Adress

Lindevägen 108, 120 48

Webbplats

language

Sociala medier

Missa inga jobb från Föräldrakooperativet Gungan

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor