karriarguiden.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Vårt uppdrag är att bidra till att skydda Sveriges integritet och oberoende i världen. Oavsett roll bidrar vi alla på vårt sätt till att utföra det gemensamma uppdraget. Här får du arbeta i en kunskapsintensiv och kreativ miljö där du gör skillnad varje dag.

FRA har två verksamhetsområden – signalunderrättelseverksamhet som riktas mot utländska förhållanden till stöd för svensk utrikes- och säkerhetspolitik, och stöd till informationssäkerheten inom myndigheter och statligt ägda bolag.

Vårt uppdrag är att ge våra uppdragsgivare unik information om utländska företeelser som har betydelse för Sveriges säkerhet. Vi har också en viktig roll i att kontinuerligt stärka informationssäkerheten hos landets mest skyddsvärda verksamheter.

Vår osäkra omvärld i kombination med en snabb teknikutveckling har gjort vårt uppdrag allt viktigare – och mer utmanande. För att klara vårt uppdrag behöver vi de mest kompetenta, engagerade och drivna medarbetarna.

Hos oss ser kompetensen olika ut beroende på roll, men vi är alla nyfikna och ödmjuka inför det faktum att det alltid finns något nytt att lära sig. Är du genuint intresserad av det du gör och strävar efter att bli ännu bättre? Då finns det många möjligheter för dig att trivas och utvecklas i vår kunskapsintensiva miljö.

Vi erbjuder flexibla arbetstider och tror att frihet under ansvar och flexibilitet bidrar till balans mellan arbete och fritid och välmående personal. Vi värdesätter god hälsa hos våra medarbetare och erbjuder bland annat friskvård under arbetstid. På FRA finns en sedan länge starkt förankrad idrottsklubb som möjliggör att våra medarbetare har tillgång till diverse olika träningsaktiviteter.

Vi erbjuder intressanta arbetsuppgifter med goda möjligheter till egen utveckling och förutsättningar till intern karriärrörlighet. Vi är övertygade om att en blandning av människor med olika bakgrund skapar en dynamisk och kreativ arbetsmiljö – våra olikheter är vår styrka.

Så ansöker du

Vi uppdaterar vår hemsida löpande med våra lediga tjänster. Om du inte hittar en tjänst som passar dig och din kompetens för tillfället får du gärna registrera ditt cv på vår hemsida, www.fra.se. Genom att registrera dig där blir du sökbar för våra rekryterande chefer. I rekryteringsverktyget kan du även aktivera en så kallad jobbagent för att få matchmail så fort vi annonserar lediga tjänster.

Svenskt medborgarskap är ett krav då anställning vid FRA innebär placering i säkerhetsklass. Ett krav för att få anställning är godkänd säkerhetsprövning med registerkontroll. Säkerhetsprövningen kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Bransch

Myndighet

Anställda

1000

Huvudkontor

Lovön

Adress

Box 301, 161 26

Webbplats

language

Sociala medier

Lediga jobb från Försvarets Radioanstalt

FRA söker en Teknisk leveransledare

Stockholm - 7 dagar kvar

Läs mer

Systemintegratör | utveckling och nätverk

Göteborg - 14 dagar kvar

Läs mer

Systems Engineer

Stockholm - 21 dagar kvar

Läs mer

Nätverkstekniker

Stockholm - 21 dagar kvar

Läs mer

Missa inga jobb från Försvarets Radioanstalt

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor