karriarguiden.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Idaliv är ett personligt bemanningsföretag och arbetar med att förmedla läkare och sjuksköterskor. Idaliv drivs av sjuksköterskor, vilket innebär att vi har stor förståelse för vårdyrkena och förmedlar uppdrag som vi vet passar personalens kompetens och erfarenhet. Det ger trygghet både till verksamheten som behöver personal och till vår egen personal. Vi finns som stöd för personal och verksamhet under uppdragets gång och vi coachar personal att utvecklas i sitt yrke inom exempelvis förbättringsarbete. Det är ännu en fördel med att arbeta för Idaliv!

Idaliv fokuserar inte på kvantitet utan på kvalitet. Vi vill ge våra kunder ett mervärde. Vi arbetar för att våra personal ska göra en förbättring inom de verksamheter de arbetar i och sprida yrkesstolthet till all personal. Vår drivkraft är att bidra till balans, långsiktighet och välfungerande arbetsplatser. 

Vilken drivkraft har du?

Bransch

Bemanningsföretag

Anställda

40

Huvudkontor

Sundsvall

Adress

Skolhusallén 3, 852 32

Webbplats

language

Sociala medier

Vad säger våra medarbetare?

Linnéa Hansson

Leg. Distriktssjuksköterska

Annika Pålsson

Leg. sjuksköterska

Mari Hällerstrand

Leg. Distrikts- och Barnsjuksköterska

Jag fick kontakt med Idalivs VD Ida Östlund, när företaget var nystartat. Jag hade hört goda ord om henne redan innan. Jag tyckte att företaget lät seriöst, hade både intressanta idéer, en engagerad och kunnig chef som själv också var sjuksköterska och verkade ha ett genuint intresse av mig som anställd. 
 
Jag har hittills varit nöjd med allting hos Idaliv. - Roliga uppdrag, kontinuerlig återkoppling och hjälp/stöttning vid behov, trevliga och engagerade medarbetare/ägare/chefer och bra anställningsvillkor.
 
Jag föredrar Idaliv just pga. bra anställningsvillkor och den genuina, personliga kontakten med mig som anställd. Tycker också att Idaliv’s konsultchefer har den bästa kollen på vilka uppdrag som är lämpliga/inte lämpliga utifrån de anställdas kompetens tack vare den personliga kontakten, men också för att alla konsultchefer har en hälso- och sjukvårdsutbildning. Idaliv har också ett intresse i förbättringsarbete hos kunderna vilket jag aldrig tidigare hört talas om hos andra bemanningsföretag.
 
Jag har och kommer fortsätta rekommendera Idaliv till anda sjuksköterskor och läkare. För att jag är nöjd med allt från kontakt med konsultchefer till anställningsvillkor och engagemang. 
 

Det finns många anledningar till att jag valde Idaliv som min arbetsgivare. Jag är uppvuxen i Norrland och tycker att det är viktigt att värna om de Norrländska företagen. 
 
Till Idaliv känner jag en tillit och med det nära samarbete vi har, känns det tryggt. Det är lätt att få kontakt med företaget och dess medarbetare, de jobbar seriöst och ärligt. De ger en snabb återkoppling och kan ha en hel del förslag och alternativ för att få till den bästa lösningen. 
 
Jag rekommenderar varmt Idaliv till mina kollegor, just för det goda och genuina samarbetet. 
 

Idaliv är ett företag som vill att jag ska må bra, ha roligt och ha ett utvecklande arbete! Vi klurar på vad jag kan tänkas vilja göra i nästa steg. De prackar inte på mig arbete som jag inte känner mig bekväm med, som många andra har gjort och fortfarande gör. De företagen har jag inte arbetat åt och de har inte ens hört min önskan om var jag vill arbeta. 

Jag väljer att stanna kvar tack vare teamkänslan och att Idaliv känns trygga att arbeta åt.

Jag rekommenderar Idaliv till alla som vill utveckla sig och prova på något nytt och som är bra på sitt yrke. Vi behöver få fler att tro på sin profession och få mandat till att göra vårt arbete, vi behöver arbeta för att få tillbaka/utveckla vården framåt, så att vi kan stå för den vård vi utövar. Vi har en fantastisk yrkesprofession som vi ska värna om och vi behöver bli fler! Det är då vi kan förändra och lyfta vården! 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Missa inga jobb från Idaliv AB

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor