karriarguiden.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Instore Business AB

Är du nyfiken på säljaryrket? Då är detta det perfekta tillfället för dig att snabbt få kunskap och erfarenhet av rollen som fältsäljare. Instore Business är en av landets bästa plattformar för dig som vill göra karriär inom försäljning. Vi har hela tiden nya uppdrag och rekryteringar på gång och söker dig som vill jobba flexibelt, fritt, utvecklande och som har körkort. Eftersom vi jobbar med försäljning är det ett krav att du har någon form av dokumenterad säljerfarenhet.

När vi på Instore Business fått ett säljuppdrag av en uppdragsgivare påbörjas ett noggrant arbete för att kartlägga vad som ska göras, hur det ska göras, när det ska göras och inte minst – vem som ska göra det.

Dessa säljuppdrag är tids och resultatbestämda. Det innebär att vi ska hitta och anställa ett antal ”rätt” personer, utifrån uppdragets karaktär, på heltid under en tidsbegränsad period.

Vi söker i första hand bland er som skickat intresseanmälningar till oss. Inför uppdraget genomgår du Instore Business Sales Target Traning Concept .

Vi utrustar er inte bara med de kunskaper som krävs utan även med all utrustning som behövs för att kunna genomföra uppdraget på ett korrekt sätt, såsom bil, Ipad, och uppdrags- och varumärkesanpassat material med mera.

Välkommen med din ansökan! 

Bransch

Hushållsvaror övriga, Partihandel

Anställda

-

Huvudkontor

Stockholm

Webbplats

language

Missa inga jobb från Instore Business AB

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor