karriarguiden.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Orsa Kommun - Barn och utbildning

Välkommen till Orsa kommun, en liten pärla i Siljansbygdens norra del. En inbjudande miljö med nära samverkan och korta beslutsvägar. Orsa - helt enkelt! I Orsa kommun arbetar cirka 500 medarbetare som tillsammans bidrar med välfärd till Orsas 7000 invånare. Orsa är känd som kultur- och musik kommun och varumärket är starkt.

De senaste åren har skolorna i Orsa utvecklats till skolor som präglas av stabilitet och goda elevresultat. Våra framgångsfaktorer är att vi har en hög andel legitimerad personal som stannar i många år på sina arbetsplatser. Det bidrar till en stabilitet och en samsyn som gynnar elevernas lärande och personalens trivsel. 

Orsa kommun jobbar aktivt för att möta kompetensutmaningen. Medarbetarskap och arbetsmiljö är två viktiga strategier för att bli en attraktiv arbetsgivare och kommunen har redan nu mycket låg personalomsättning både bland pedagoger och rektorer.
Respekt, samarbete och ansvar är en del av vår värdegrund som vi vill att varje medarbetare ska känna sig stolt över.

Orsa kommun är ortens största arbetsgivare med drygt 500 anställda. Vi är en liten kommun med korta avstånd mellan människor. Vi får saker gjorda utan att krångla till det.

Orsa ‑ helt enkelt! Här arbetar du i en naturnära miljö där folk trivs och vill bo. Näringslivet är välmående och vi är en av landet mest kända turistorter. Med samverkan och korta beslutsvägar hoppas vi att du vill vara med och utveckla Orsa.

Bransch

Kommun

Anställda

500

Huvudkontor

Orsa

Adress

Lillågatan 2, 794 31

Webbplats

language

Sociala medier

Missa inga jobb från Orsa Kommun - Barn och utbildning

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor