karriarguiden.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Ravema AB

Vi på Ravema söker ständigt efter kunniga, drivna medarbetare och kan erbjuda dig många spännande och intressanta roller i ett högteknologiskt och framåt företag. Vi arbetar i en bransch som ständigt förändras och förnyas - vilket vi och vår personal också gör. Som anställd på Ravema ska man trivas, drivas samt känna en glädje och stolthet för det man jobbar med - här blir man inte en i mängden, man blir en del av en gemenskap.

Utvecklas hos oss
För att behålla våra medarbetare måste vi också tillgodose deras behov och önskningar om pesonlig utveckling. För oss är detta viktigt och vi jobbar hårt för att erbjuda utbildning inom en mängd olika områden. Vi tror också på att göra det tydligt för varje medarbetare vilka karriärsvägar som finns inom respektive område, försäljning, teknik/applikation, service & eftermarknad samt administration. Vi har kontinuerligt medarbetarsamtal där vår medarbetares utveckling är en prioritet och det är varje ledares uppgift att lyfta fram de möjligheter som finns för respektive person och avdelning samt hur medarbetaren ska kunna nå dit. Vi är mån om att man alltid ska känna att möjligheten finns för den som vill växa hos oss.

Våra grundvärderingar - Förtroende, Engagemang och Hållbarhet - är viktiga för oss och betyder lika mycket internt som i relation till våra kunder, leverantörer och samarbetspartners. Som medarbetare är det viktigt för oss att dessa grundvärderingar ligger dig varmt om hjärtat och du identifierar dig med dem för att du ska trivas och lyckas hos oss. Därför är vi noga med att undersöka om vi tror att vi passar ihop redan i rekryteringsprocessen. I vår värdegrund "Vår gemensamma nämnare" får du en bra bild av vilka vi är.

Bransch

Verktygsmaskiner

Anställda

130

Huvudkontor

Värnamo

Adress

Margretelundsvägen 1, 331 34

Webbplats

language

Sociala medier

Lediga jobb från Ravema AB

Servicetekniker med inriktning mot FU

Värnamo - 13 dagar kvar

Läs mer

Servicetekniker till flyttavdelningen

Värnamo - 13 dagar kvar

Läs mer

Produktionstekniker för affärsområdet maskiner

Värnamo - 13 dagar kvar

Läs mer

Missa inga jobb från Ravema AB

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor