karriarguiden.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Täby Friskola

Vad säger våra medarbetare?

Cathrine Edholm Husebye

Enhetschef & Lärare i Dans

Malin Sävmarker

Lärare i Textilslöjd

Susan Croon

Förstelärare

Det unika med lärarna på högstadiet i Täby Friskola är att de verkligen försöker hitta vägar för att nå varje enskild elev. Varenda elev ska komma så långt som möjligt i sin egen utveckling. Vi anstränger oss för att väcka nyfikenhet och lust att lära.

Under mina år på Täby friskola har jag sett en enorm fördel med att jobba i små enheter där alla känner alla. Det skapar trygghet både för elever och pedagoger. Den största glädjen, utmaningen och inspirationskällan i undervisningen är eleverna. Att hitta nya vägar i undervisningen så att alla känner att de lyckas. Att de vågar ta nästa kliv och utmana sig själv i sitt eget lärande. Jag vill låta eleverna upptäcka och uppleva slöjdens alla möjligheter och utmaningar.

Täby Friskola ger barnen struktur, arbetsro och engagerade lärare som förstår att alla barn är olika och därför måste vi vara flexibla som lärare och tycka det är roligt att alltid hitta nya sätt för barnen att ta till sig kunskap. Täby Friskola visar mig tillit och ger mig möjligheter att utvecklas.